Dopuna startni paketi za sve nove prepaid korisnike

Već smo navikli da nas m:tel uvijek počasti novim atraktivnim ponudama, ali i velikim izborom svojih usluga.

Tako smo ovog puta odlučili da vam predstavimo šta to m:tel nudi svima onima koji se odluče za kvalitetan start uz Dopuna prepaid pakete.

Standardni Dopuna:Start paket koji je već uveliko poznat svima jeste onaj koji je moguće kupiti na svim mjestima označenim m:tel Dopuna zastavicama. U ovom paketu koji košta 4 KM korisnik dobija bonus od 4 KM na računu za komunikaciju – slanje sms-ova, mobilni internet, razgovore.

Pored standardnog paketa, tu je i promo Dopuna:Start paket po istoj cijeni od 4 KM, ali sa bonusom od 500 MB mobilnog interneta i 2 KM na računu. Ovaj paket takođe se može nabaviti na svim kioscima širom BiH i to u promo periodu do kraja avgusta 2018. godine.

Pored ovih, postoje i posebno kreirani Dopuna:Start paketi za turiste. Za ove korisnike uvijek je najvažnije da su na netu, pa je m:tel zato kreirao dva različita paketa sa mobilnim internetom i to: Dopuna:Start 4 GB po cijeni od 4 KM i Dopuna:Start 10 GB po cijeni od 10 KM.

Bonus mobilni internet koji se dobije u ovim startnim Dopuna paketima vrijedi od 7 do 15 dana, od dana aktivacije, u zavisnosti od kupljenog paketa. Nakon što potrošite bonus ili nakon isteka perioda važenja bonusa, u skladu sa vašim potrebama mobilni internet možete nastaviti da koristite ukoliko aktivirate neku od tarifnih opcija pozivom koda *100#.

Zato odaberite najbolji start i uživajte u savršenoj komunikaciji!

Za više informacija pozovite 066 10 10 10 ili posjetite www.mtel.ba

POPRAVKA ZUBA ZA OSNOVCE Tokom raspusta zubar u šest banjalučkih škola

Stomatološke usluge učenicima osnovnih škola tokom raspusta pružaju stomatološke ordinacije za učenike u OŠ “Ivo Andrić”, “Georgi Stojkov Rakovski”, “Borisav Stanković”, “Zmaj Jova Jovanović”, “Branko Radičević” i “Sveti Sava”, radnim danom od 7.30 do 14.30, potvrdili su u Domu zdravlja.

PUCAO NA KOMŠIJU Potekla krv zbog bunara

Novica Šešum (65) uhapšen je preksinoć jer je pucao na komšiju Sašu Matoša (49) u dvorištu njegove kuće u banjalučkom naselju Kuljani, a tome je, kako saznajemo, prethodila svađa zbog bunara za vodu.