Dopuna startni paketi za sve nove prepaid korisnike

Već smo navikli da nas m:tel uvijek počasti novim atraktivnim ponudama, ali i velikim izborom svojih usluga.

Tako smo ovog puta odlučili da vam predstavimo šta to m:tel nudi svima onima koji se odluče za kvalitetan start uz Dopuna prepaid pakete.

Standardni Dopuna:Start paket koji je već uveliko poznat svima jeste onaj koji je moguće kupiti na svim mjestima označenim m:tel Dopuna zastavicama. U ovom paketu koji košta 4 KM korisnik dobija bonus od 4 KM na računu za komunikaciju – slanje sms-ova, mobilni internet, razgovore.

Pored standardnog paketa, tu je i promo Dopuna:Start paket po istoj cijeni od 4 KM, ali sa bonusom od 500 MB mobilnog interneta i 2 KM na računu. Ovaj paket takođe se može nabaviti na svim kioscima širom BiH i to u promo periodu do kraja avgusta 2018. godine.

Pored ovih, postoje i posebno kreirani Dopuna:Start paketi za turiste. Za ove korisnike uvijek je najvažnije da su na netu, pa je m:tel zato kreirao dva različita paketa sa mobilnim internetom i to: Dopuna:Start 4 GB po cijeni od 4 KM i Dopuna:Start 10 GB po cijeni od 10 KM.

Bonus mobilni internet koji se dobije u ovim startnim Dopuna paketima vrijedi od 7 do 15 dana, od dana aktivacije, u zavisnosti od kupljenog paketa. Nakon što potrošite bonus ili nakon isteka perioda važenja bonusa, u skladu sa vašim potrebama mobilni internet možete nastaviti da koristite ukoliko aktivirate neku od tarifnih opcija pozivom koda *100#.

Zato odaberite najbolji start i uživajte u savršenoj komunikaciji!

Za više informacija pozovite 066 10 10 10 ili posjetite www.mtel.ba

SINIŠA KARAN PREDSJEDAVAJUĆI SAVJETA Srpska dobila Savjet za ustavni poredak

Republika Srpska je dobila novog predsjednika, ali i Savjet za zaštitu ustavnog poretka Republike Srpske. Pet članova ima zadatak da prati i razmatra stanje u oblasti ostvarivanja i zaštite ustavne pozicije i nadležnosti RS i njenih institucija. Predsjedavajući Savjeta je Siniša Karan, a članovi Sredoje Nović, Predrag Ćeranić, Srđan Rajčević i Draga Mastilović. To je

DAVOR DRAGIČEVIĆ: “Sve ima granice strpljenja, pa i moje srce!”

Pjesma „Klinac u getu“ i večeras je odjekivala centrom Banjaluke, gdje je održan 240. skup „Pravda za Davida“. Okupljeni su na još jednom mirnom protestnom okupljanju zapalili svijeće za ubijenog mladića i poručili da ostaju uz Davora Dragičevića, te da će u borbi za istinu i pravdu biti istrajani. – Sutra je 21. novembar, ko

Obnova semafora kod Banskog dvora

Na raskrsnici kod Banskog dvora, sutra će biti isključen semafor od deset do 12 časova radi montaže novog semaforskog kontrolera. – Inače, proteklog vikenda na ovoj raskrsnici izvršena je zamjena kompletne semaforske opreme novom, tako da je za sutra preostalo još da se montira ovaj uređaj – rekli su u Gradskoj upravi. (Srpskainfo)