DRAGAN BAJIĆ, TRENER IGOKEE: Ovu ekipu čini grupa razmaženih derišta

dragan bajic trener igokea

Dragan Bajić, trener Igokee, nije birao reči za svoje igrače koji su ponovo poraženi u neizvesnoj završnici.

Trojkom Blaža Mesička u poslednjoj sekundi Mega je slavila sa 72:69, što je bio već osmi poraz Aleksandrovčana ove sezone u ABA ligi.

I u prošlom kolu Igokea je pala u poslednjim sekundama, dok su se slične situacije desile i na mečevima sa Parizanom i Cedevita Olimpijom.

Bajić je bio veoma ljut, što je jasno stavio do znanja svojim igračima koji nisu ispoštovali skoro ništa od onoga što je on tražio i očekivao od njih.

– Pre mesec sam se vratio na klupu, ćutao sam i sve govorio u svlačionici, ali ekipu čini grupa razmaženih derišta koju ne znam ko je sastavio na početku. Tako su se uljuljali ovde… Lepo im je, toplo, imaju hrane i dobrih para, pa ih ne interesuje ništa, već samo kada će da bude plata. Što se tiče profesionalnosti, odgovornosti prema igri i klubu, toga nema nigde, što sam video tokom pripremnog perioda, početkom lige i kada sam preuzeo ekipu. Klub se nalazi u teškoj situaciji i pokušao sam drugarskim pristupom da im priđem, da ostvarimo neku pobedu. Ipak, evidentno je da do njih ne dopire ništa već ih samo interesuje novac i neodgovornost – ljutito je rekao Bajić.

O eventualnim odlascima igrača nije želeo da govori, već je istakao da je to pitanje za rukovodstvo kluba.

– Čovek sam koji se ne predaje. Volim da radim, volim poštene i gladne momke koji hoće da ginu na parketu. Ne tražim alibi i poraz preuzimam na sebe. Nisam u karijeri naišao na ovakvu grupu igrača koje ama baš ništa ne interesuje kada je u pitanju klub. Sešću sa ljudima koji ih plaćaju, jer je nedopustivo da se neko nonšalantno ponaša prema dresu, klubu i publici koja je došla da ih gleda. Imamo još 13 utakmica i pet-šest pobeda biće dovoljno za opstanak u ligi. Neću se nikada predavati i pokušaću da izvučem maksimum – izjavio je Bajić.

(Sportski žurnal)

VIŠKOVIĆ: Evropski brendovi sve više zainteresovani za otvaranje fabrika u Srpskoj

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković ocijenio je da je Vlada u prvoj godini mandata imala dobre rezultate što potvrđuju i podaci o najvećem broju zaposlenih od nastanka Republike, rastu prosječne plate koja je prvi put izjednačena sa zaradom u Federaciji BiH, većoj pokrivenosti uvoza izvozom i povećanju budžeta koje je omogućilo rast plata, penzija

Servisne informacije za 15. decembar

Servisne informacije za subotu, 14. decembar 2019. godine: Policijska uprava Prema podacima sa kojima raspolaže ovo Područno odjeljenje za posljednja 24 časa u Banjaluci se dogodilo jedno krivično djelo, a javni red i mir je narušen dva puta. Dogodilo se 10 saobraćajnih nezgoda u kojima su tri lica lakše povrijeđena. Služba hitne pomoći U službi