Politika 04.12.2020.

Dragan Mektić pozitivan na virus korona

ČITANJE: 1 minuta

Dragan Mektić aktuelni poslanik SDS-a u Predstavničkom domu parlamenta Bosne i Hercegovine i ministar bezbjednosti u Savjetu ministara BiH pozitivan je na virus korona, potvrđeno je „Novostima“.

On se nalazi u kućnoj izolaciji u Prnjavoru i, kako kaže, osjeća se dobro i da mu je, čak, krivo što se po drugi put testirao, pa je sada primoran da „samo leži“.

“Da, pozitivan sam na virus koronu, kako sam obaviješten iz UKC RS u Banjaluci, gdje sam na moju inicijativu drugi put testiran. Da sam znao ‘ne bih ga radio’. Prethodni test, od prije desetak dana, pokazao je da sam negativan, i da sam sudeći po nalazima krvne slike, pluća i drugim pretragama – zdrav kao drijen! Međutim, kada sam ponovo bio u UKC iskoristio sam priliku da se još jednom testiram i uvjerim u odlične rezultate i zbog tog gesta silno pokajao, pošto mi je nakon dva dana kući javljeno ‘da sam pozitivan'”, rekao je Mektić za “Novosti“.

On u svom stilu pojašnjava da bi sada „komotno mogao da kopa i ide na mješalici“, jer se osjeća odlično, bez temperature, malaksalosti, kašlja, ili bilo kojeg drugog simptoma koji bi upućivao na zarazu.

(N.S/ Banjaluka.net)