Region 24.09.2021.

DRAMA: Autobus uletio na igralište u Zemunu, povrijeđeno dvogodišnje dijete i još tri maloljetnika

ČITANJE: 2 minute

Saobraćajna nesreća i velika drama dogodila se danas nešto prije 14 sati na dječjem igralištu u Zemunu kada je autobus na liniji 45 usljed kvara na motoru tamo uletio.

Tom prilikom povrijeđeno je dvogodišnje dijete T. T. koje je zadobilo povrede glave i nalazi se na reanimaciji, javio je Kurir.

Takođe, povrijeđena S. K. (24) je prebačena u KBC Zemun, a povrijeđeni maloljetnici A. K. (17), A. P. (15) i B. D. (15), prebačeni su u Tiršovu.

Vozač autobusa D. H. (72) uhapšen je nakon nesreće.

Kako se saznaje, samo je povrijeđeno dijete bilo putnik u autobusu, dok su se ostali povrijeđeni našli u parku u trenutku ulijetanja autobusa, piše Blic.

Jeziv snimak

Na društvenim mrežama se pojavio jeziv snimak na kojem se vidi kako je jedan mališan pukom srećom, u milisekundi uspio da izbjegne udar autobusa koji je uletio u igralište danas u Zemunu.

Kako se vidi na snimku, mališan je prelazio preko travnate površine parkića kada se unutar parka pojavio autobus.

Mališan je u prvom trenutku zastao i kako se vidi na snimku, samo su ga sekunde dijelile od sigurne smrti. U trenutku udara autobusa u automobil, iza ćoška se pojavila i izbezumljena majka dječaka, koja je jedva stajala na nogama kada je vidjela šta se odvija pred njenim očima.

Na veliku sreću njegovih roditelja, mališan je prošao neozlijeđen, te je uplašeno otrčao, dok su ostali ljudi sa nevjericom u očima posmatrali autobus i gotovo uništen park za djecu.

Mališani koji su povrijeđeni, njih četvoro, prebačeni su u dječiju bolnicu u Tiršovoj, dok je vozač uhapšen i nalazi se na ispitivanju, piše Blic.

(SB)