Vijesti 30.03.2021.

DRAMA KOD BIJELJINE: Automobil pao u Drinu, mladić uspio da napusti vozilo, ali mu se gubi trag

ČITANJE: 1 minuta

U naselju Amajlije kod Bijeljine desila se nesreća tako što je mladić vozeći automobil velikom brzinom upao u rijeku Drinu.

Kako tvrde očevici, automobil je nekoliko stotina metara plutao na vodi, dok je mladić navodno uspio da izleti iz automobila, ali mu se gubi svaki trag, prenosi BN TV.

Na licu mjesta je policija, i hitna služba. U toku je akcija potrage za mladićem.

Nastavak potrage u srijedu

Potraga za nestalim mladićem koji je danas u semberskom selu Amajlije kod Bijeljine vozeći automobil velikom brzinom upao u rijeku Drinu biće nastavljena ujutru, javlja InfoBijeljina.

Ovaj portal piše da mjesto događaja obezbjeđuje policija.

Jedan od očevidaca je rekao za InfoBijeljina da je muškarac automobilom golf 5 uletio u rijeku Drinu, te ubrzo nakon toga je viđen kako izlazi iz auta.

“Nakon ulijetanja golfa u rijeku muškarac je izašao kroz šiber i nakon toga nestao u vodi. Takođe, i automobil golf je rijeka Drina odnijela”, rekao je za InfoBijeljina jedan od očevidaca.

Dodao je i da su policajci sa lokalnim čamcima vozili se uzvodno i nizvodno rijekom Drinom, kako bi pokušali pronaći vozača, ali bezuspješno.

Na lice mjesta su takođe izašli pripadnici Vatrogasne jedinice Bijeljina, Granične policije, Civilne zaštite sa roniocima, te službenici Kriminalističke policije PU Bijeljina.

Još uvijek nije poznat identitet mladića.

(SB)