Vijesti 28.11.2022.

DRAMA U DOBOJU: Žena se bacila s mosta, spasili je policajci i građani

ČITANJE: 1 minuta

Hrabri građani i policajci iz Doboja danas su spasili život 34-godišnjoj ženi iz Gračanice koja je pokušala da se ubije skočivši s mosta “Japanac” u rijeku Bosnu! Brzom reakcijom dvojice Dobojlija, ali i dvije policijske patrole, žena je ubrzo izvučena iz rijeke i prevezena u dobojsku bolnicu.

Život ženi spasili su policajac Vladan Nedinić, pripravnik Dalibor Krečar, te dvojac iz saobraćajne kontrole, Milanko Lazendić i Nemanja Jović.

Dragana Kerkez, portaparol PU Doboj, za UNU kaže da im je u 16.20 časova prijavljeno da je žena skočila s mosta u rijeku Bosnu. Jedna patrola odmah se uputila na lice mjesta, dok se saobraćajna policija slučajno zatekla u blizini mosta pa su priskočili upomoć građanima koji su uz obalu već krenuli da traže ženu.

“Zajedno sa građanima policijski službenici su uočili nepoznatu ženu i bezbjedno je izvukli iz vode. S obzirom da je ista bila promrzla i odavala znakove duševne poremećnosti, prevezena je vozilom Slube hitne pomoći Doma zdravlja Doboj u dobojsku bolnicu “Sveti apostol Luka”, gdje je zadržana na liječenju”, rekla je Kerkez, prenosi Unaworld.com.

(SB)