Vijesti 12.10.2020.

DRAMA U GRADIŠCI: Muškarac razbio bankomat, pa nožem napao radnika obezbjeđenja

ČITANJE: 1 minuta

Policija u Gradiški jutros je uhapsila Đ. S. zbog sumnje da je jutros oko 10.25 časova u samo nekoliko trenutka polupao bankomat, izbušio gume na vozilu i zatim nožem napao radnika obezbjeđenja banke, potvrđeno je za Srpskainfo.

Ranije je Policijskoj stanica Gradiška prijavljeno je da se u Ulici Vidovdanska u neposrednoj blizini jedne banke, nalazi nepoznat muškarac, sa nožem u ruci.

Mještani, koje smo zatekli ispred banke, ispričali su da je muškarac razbio bankomat, a potom nožem napao radnika obezbjeđenja.

“Bila je to prava drama, valjda je neki muškarac pokušao podići novac sa bankomata, ali nije uspio ili nije znao postupak, tačno ne znam.  Čulo se, mada pada jaka kiša, kada je šakom raspalio po bankomatu i razbio ga. U tome je istrčao radnik obezbjeđenja kojeg je napao nožem. Tu je bilo mnogo ljudi, prolaznika koji su se šokirali. Na sreću, policija je brzo intervenisala i uhapsila nasilnika, a svi smo ostali  zaprepašteni”, ispričala je za Srpskainfo mještanka Gradiške koja je sve to posmatrala.

U Policijskoj upravi ističu da je ista osoba u naletu bijesa izbušila gume na nekoliko automobila parkiranih u blizini.

Policijski službenici došli  su do saznanja da je on na bankomatu pokušao obaviti transakciju novca, te kako ista nije uspjela, rešetkom od šahta koji se nalazi u neposrednoj blizini bankem, je počeo da razbija bankomat.

(N.S/ Banjaluka.net)

Oznake: PU Gradiška