Vijesti 29.01.2021.

Pozivnica ipak otišla na ime Stakića

ČITANJE: 1 minuta

Isplivali su dokazi, iako Draško Stanivuković tvrdi da nije, pozivnica za prisustvovanje sjednici Štaba je ipak poslata na ime Radenka Stakića, načelnika Sektora policije Policijske uprave Banjaluka.

Reagujući na pisanje ATV-a, da je odustao od svog neprimjerenog zahtjeva upućenom Policijskoj upravi Banjaluka da načelnik Sektora policije Policijske uprave Banjaluka Radenko Stakić ne učestvuje u radu Gradskog štaba za vanredne situacije Grada Banjaluka na svom Twitter profilu napisao je da to nije tačno.

“Poslali smo poziv predstavniku MUP-a za prisustvovanje sjednici Štaba uz prethodni prijedlog da to ne bude Radenko Stakić. Stav je isti i demantujem lažna pisanja ATV-a. To je moj prijedlog i molba MUP-u, a prijetnje da oni neće poslati drugog člana smatram neprofesionalnim”, napisao je Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke.

Iz PU Banjaluka ATV-u je potvrđeno da je poziv poslat Radenku Stakiću, načelniku Sektora policije Policijske uprave Banjaluka.

Takođe, iz PU Banjaluka podsjećaju da je dostavnica vraćena u Gradsku upravu i da se u Kabinetu kod nadležne službe može provjeriti kome je poziv upućen.

ATV je u posjedu dostavnice koja potvrđuje da gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković laže, a iz koje se može jasno vidjeti kome se pismeno dostavlja poziv na sjednicu Gradskog štaba za vanredne situacije.

(E.M)