Politika 30.11.2022.

Drinić odgovorio Đajiću: Ujutro ste ljekar, preko dana zabavljač, naveče menadžer noćnih klubova

ČITANJE: 2 minute

Moram priznati da je teško komentarisati čovjeka koji fotografiše sopstveni urin i pokazuje narodu, koji je više pod šatorom i u SNSD disku opijajući omladinu narodnim parama, nego što je na svom poslu, rekao je Poslanik PDP u NSRS i potpredsjednik Gradskog odbora PDP Banjaluka.

Čovjeka koji ima više funkcija nego što čovjek u čitavom životu ima prilika da dobije zaposlenje, ali ipak moram odgovoriti direktoru UKC, Vladi Đajiću, jer su i dalje mnoge stvari oko njegove akcije nejasne, dodao je Drinić, nakon što je direktor UKC, Vlado Đajić upitao kome može da smeta spasavanje ljudskih života i njegova predavanja?

– Vi ste čovjek koji je od ozbiljne stranke napravio turističku organizaciju plaćajući narodnim parama putovanja, napravili ste noćni klub, Vi ste čovjek koji je ujutro ljekar, preko dana zabavljač, a naveče manadžer u noćnim klubovima i čovjek koji je ozbiljno pobrkao funkcije na UKC i u politici – kategoričan je Drinić.

Pitao je i s kim pomenute klinike na kojima će se obavljati pregledi zakazani u SNSD imaju ugovor.

– Rekli ste da će preglede obavljati klinika sa kojom imate ugovore, pa Vas pitam ko tačno? SNSD kao stranka ili UKC kao najveća zdravstvena ustanova u Srpskoj, pošto Vi ne šaljete pacijante iz UKC nego iz SNSD. Zbog ovakvih stvarni, žao mi je što obavljate važne funkcije za naše društvo i degradirate osnovne društvene vrijednosti, ali politički gledano je odlično da postojite jer sami sebe urušavate – kaže Drinić, prenosi blink.ba.

– Svaki put kada zloupotrebljavate svoj položaj krijete se iza svoje floskule o spašavanju ljudskih života. A ne kaže da ljudi koji krenu u najmoderniji klinkčki centar u Evoropi moraju da ponesu lijekove, posteljinu i dr. jer tamo ne postoje osnovni uslovi. Niko nema ništa protiv, kako kažete, spašavanja ljudskih života, nadam se samo da ih više ne spašavate industrijskim kiseonikom – zaključio je on.

(A. S.)