Vijesti 03.04.2022.

Drugi dan regionalne digital konferencije “Konverzija”

ČITANJE: 1 minuta

Danas se održava drugi dan regionalne digital konferencije “Konverzija” u Banjaluci.

Za eksperte, predavanja će održati Zorin Radovančević o temi “Bitne metrike koje često zaboravimo mjeriti”, Maja Kokolari – “Evolucija marketinga & prodaje kao temelj za rast”, kao i Željko Riha “B2B mobile marketing u SaaS području”, te Elvis Pivić – “Agilni digitalni marketing: Šta je i kako ga implementirati”.

Za napredne u ovoj oblasti, govoriće Marko Čobanov o temi “Kako napraviti isplativ dropshipping webshop za US tržište”, Maja Mekić – “Webinari kao efikasan alat u B2B prodaji” i Danijel Milošević – “Kako znati kada je content dovoljno dobar”.

U popodnevnim časovima, učesnicima će se obratiti Ivan Minić, Adin Seferović, Ivana Ćirković, Svetozar Krunić, Marcel Majsan, Ognjen Bošković.

Juče, tokom prvog dana Konverzije, posjetioci su od Aleksandra Aškovića saznali kako izgraditi brend kroz YouTube, od Mladena Stojanovića kako napisati vrhunski prodajni tekst za web, a od Darka Brzice kako savladati SEO konkurenciju u 2022. godini.

Veliko interesovanje vladalo je i za predavanja Anđelke Ducić, Vedrana Božičevića, Dušana Pilipovića, Zorin Radovančević i drugih.

Predavanjem Nedima Šabića na temu “Kontrola emocija u marketing svrhe” završen je prvi dan regionalne digital konferencije “Konverzija” u Banjaluci.

Konferencija se završava danas.

Više detalja možete pogledati na zvaničnoj stranici ‘Konverzije‘, kao i Fejsbuk stranici.

Oznake: Konverzija