Vijesti 28.10.2018.

DRUGI DIO Sutra nastavak jesenjeg čišćenja grada

ČITANJE: 1 minuta

Od sutra, 29. oktobra, počinje drugi dio jesenje akcija čišćenja i uređenja grada.

Kako je predviđeno programom, sve do 10. novembra, otpad će moći da odlažu stanovnici mjesnih zajednica: Kočićev vijenac, Pobrđe, Lauš I i II, Paprikovac, Petrićevac, Bulevar, Centar I i II, Borik I i II, Nova varoš, Rosulje, Lazarevo I i II, Zalužani, Kuljani, Drakulić, Šargovac, Motike, kao i iz: Bronzanog majdana, Stratinske, Borkovića, Kmećana, Bistrice, Saračice, Piskavice, Verića, Šimića, Potkozarja, Mišinog hana, Prijakovaca i Dragočaja.

Tokom ove akcije, sugrađani mogu na za to predviđena mjesta da odlože sav krupni otpad, izuzev građevinskog.

Jesenju akciju, nadležne gradske službe provode u saradnji sa građanima, školama, ustanovama i udruženjima, te uz koordinaciju sa mjesnim zajednicama i preduzećima „Čistoća“ i „Eko euro tim“, koja će odvoziti otpad.

Podsjećamo da je ovogodišnja akcija započela 15. oktobra. U prvom dijelu akcije, koji završava danas, odvoz otpada bio je organizovan iz mjesnih zajednica: Karanovac, Srpske toplice, Obilićevo I i II, Starčevica, Vrbanja, Ada, Debeljaci, Česma, Priječani, Krupa na Vrbasu, Rekavice I i II, Krmine, Agino selo, Bočac, Ljubačevo, Stričići, Pavići, Kola, Goleši i Čokorska polja.

I ovom prilikom, pozivamo sugrađane da se uključe u akciju i iznesu otpad na za to predviđena mjesta.