Druženje uz čaj u Galeriji Sonja Bikić

U Galeriji Sonja Bikić imaćete priliku da probate finu vrstu čaja koju je za vas pripremila Bibina baštica u ponedjeljak u 19 sati na adresi Jevrejska 119. 

Ne samo da će vas ugrijati ovaj napitak nego ćete ga isprobati iz unikatnih šolji akademske umjetnice Sonja Bikić koje prate formu mačke. Šta bolje poželjeti u ove zimske dane nego topao čaj i macu koja se mazi u vašim rukama .

Uz sve to, tu su i Saškini Medenjaci kao prigodna poslastica uz čaj. Pored stalne postavke akademske umjetnice u njenoj galeriji još uvijek se nalaze slike istaknutog slikara Bekira Misirlića na temu mačke, a za ovu priliku akademski muzičar Goran Rađević je pripremio svoju kompoziciju na istu temu.

Sa pričom o izložbi dva različita umjetnika na temu mačke uz domaće proizvode Bibine baštice, Saškinih  medenjaka i zvuke Gorana Rađevića započeli su zimsku turističku sezonu te najavljuju veliki Zimski sajam rukotvorina koji će se održati u Muzičkom Paviljon Staklenac od 24.12 do 30. decembra ove godine.

Aktivnosti u Galeriji Sonja Bikić i Zimski sajam rukotvorina ove godine je pomogao Grad Banjaluka u okviru konkursa za projekte iz turizma .

Runić i Zarić opet u Borcu

Dejan Zarić i Nebojša Runić su ponovo u redovima banjalučkog Borca, a potpisali su ugovore na godinu i po dana.

Uronite u svijet magije uz Huawei Mate 20 Lite

Huawei Mate 20 Lite je pouzdan kopilot visokih perfomansi na kojeg možete računati i pri najzahtjevnijim zadacima. Telefon impresionira velikim ekranom dok elegantna zadnja maska simetrične forme savršeno leži u ruci. Huawei Mate 20 Lite donosi zadivljujući pogled u svijet kroz FHD+ ekran a odlične dvostruke glavne kamere daju novi sjaj fotografijama i omogućavaju kreativno