Sport 26.07.2016.

Dujaković: U Borcu bez prave šanse, u Jajcu me cijene

ČITANJE: 1 minuta

Banjalučanin Siniša Dujaković sa dva gola na premijeri nove sezone Premijer lige Bosne i Hercegovine protiv Čelika (1:3) postao je heroj Metalegea iz Jajca, novog člana bh. elite.

U Jajce je stigao u julu 2015. godine, ali cijelu proteklu sezonu je igrao kao pozajmljeni igrač Borca. Ovog ljeta mu je istekao ugovor sa Banjalučanima i sa Metalegeom je potpisao jednogodišnju saradnju.

“Ovdje cijene moj kvalitet i nije bilo razloga da ne ostanem. A da Jajčani nisu pogriješili pokazuju i moja dva gola na premijeri. Što se tiče Borca, u njemu sam ponikao, prošao sve starosne kategorije i zauvijek će ovaj klub zauzimati posebno mjesto u mom srcu. Žao mi je što nisam dobio pravu priliku, a zašto je tako treba pitati druge. Crveno-plavima želim da se brzo vrate u Premijer ligu BiH, ali i da konačno izađu iz dugogodišnje finansijske agonije”, izjavio je Dujaković za “Glas Srpske”.

Inače, na debiju Metalegea u eliti, dres jajačkog tima nosilo je čak pet nekadašnjih fudbalera Borca.

“Osim mene tu su još Duško Sakan, Vukašin Benović, Dragoslav Stakić i Aleksandar Radulović. Dobro se slažemo, a kompaktnost vlada i u cijeloj ekipi, tako da ćemo ove sezone mnogima pomrsiti račune”, podvukao je nekadašnji “borčevac”.

(Glas Srpske)