Biznis 10.04.2019.

“Dunav osiguranje” dobija novog direktora, Aničić nije zainteresovan za novi mandat

ČITANJE: 1 minuta

„Dunav osiguranje“ Banjaluka u toku ove sedmice trebalo bi da dobije novog direktora, nakon što je aktuelnom direktoru Stevi Aničiću u ponedjeljak istekao mandat, saznaje portal capital.ba.

Aničić, koji je na čelu „Dunav osiguranja“ Banjaluka bio četiri i po godine, danas je za Capital potvrdio da mu je istekao mandat te da nije zainteresovan za novi, tako da će ovo društvo uskoro dobiti novog direktora.

„Tačno je da mi je 8. aprila istekao mandat, a s obzirom na to da više nisam zainteresovan za produženje mandata, jer mi se bliži penzija, Upravni odbor „Dunav osiguranja“ će najvjerovatnije donijeti odluku o imenovanju novog direkrtora“, kazao je Aničić i dodao da je zadovoljan rezultatima koje je ovo društvo u proteklom periodu ostvarilo.

Aničić je diplomirani pravnik, a dugogodišnje iskustvo u sektoru osiguranja započeo je 1984. godine u „Dunav osiguranju“ Beograd, glavna filijala Bihać, kao rukovodilac za procjenu i likvidaciju šteta. Od 1995. do 2008. godine bio je zaposlen u „Krajina osiguranju“ Banjaluka takođe kao rukovodilac za procjenu i likvidaciju šteta.

Aničić je u „Kosig Dunav osiguranje“, sadašnje „Dunav osiguranje“ Banjaluka, došao 2008. godine na poziciju direktora Direkcije za naknadu šteta.

Prije imenovanja za generalnog direktora, obavljao je funkciju vršioca dužnosti generalnog direktora „Dunav osiguranja“.

(capital.ba)