Sport 19.08.2016.

Đurković: Mlade u “vatru”

ČITANJE: 1 minuta

Trener banjalučkog Borca m:tel Ratko Đurković zadovoljan je dosadašnjim dijelom priprema, iako “ima i loših stvari”, koje je potrebno popraviti.

Banjalučki Borac m:tel novim ubjedljivim trijumfom protiv Prijedora 35:23 nastavio je seriju kontrolnih utakmica, kako bi ekipa što spremnija dočekala start prvenstva.

Trener Ratko Đurković za “EuroBlic” je istakao da je zadovoljan dosadašnjim dijelom priprema, ali da ima i stvari koje je potrebno popraviti.

“Ima dobrih stvari, a ima i loših, pa moramo sve sagledati i vidjeti gdje smo trenutno. Odlična prilika za to za to biće i Memorijalni turnir u Beogradu, na kojem ćemo učestvovati ovog vikenda. Prvi meč igramo protiv Makabija iz Tel Aviva, drugi par čine Vojvodina i Orošhazi iz Mađarske”, rekao je Đurković.

Sa ekipom trenutno nisu reprezentativci Srđan Mijatović i Arsenije Bubić, dok probleme sa povredama imaju Marko Ćeranić i Miloš Lončar.

“Lončar se povrijedio na utakmici protiv Dervente, a danas bi trebalo da saznamo njegovo pravo stanje jer će uraditi pregled magnetnom rezonancom. Bubić i Mijatović će se priključiti ekipi naredne sedmice. Mladi igrači rade dosta dobro u pripremnom periodu, a ja nemam problem sa tim da ih gurnem u ‘vatru’ i pružim im šansu”, poručio je crnogorski stručnjak, koji je ovog ljeta preuzeo crveno-plave.

(mondo.ba)