Sport 10.06.2016.

Đurković novi trener RK Borac m:tel

ČITANJE: 1 minuta

Ratko Đurković je novi trener Rukometnog kluba Borac m:tel. Ovo je u danas odlučio Upravni odbor banjalučkog kluba a sa crnogorskim stručnjakom će biti potpisan dvogodišnji ugovor.

Na današnejm predstavanja u Banjaluci Đurković je istakao da je svjestan u koji je klub došao i da ime Borca obavezuje da se uvijek stremi ka najboljim rezultatima.

“Znam kolika je odgovornost doći i voditi ovu ekipu. Borac doživljavam i sječam ga se iz vremena najslavnijih dana i kada je osvajao medalje. Daćemo sve od sebe da ostvarimo ciljeve i da Borac i dalje bude najbolji u BiH”, kazao je Đurković.

Vladimir Branković, direktor Borac m:tela, istakao je da je UPO na sastanku proteklu sezonu ocijenio kao neuspješnu ali da je ostvaren cilj na polju stabilizacije kluba. Dodao je da će u narednom periodu više pažnje biti posvećeno rezultatima i da je dio tog cilja dovođenje Đurkovića za trenera. Borac je i dalje u pregovoririma sa SEHA ligom o nastupu u narednoj sezoni u kojoj će se uporedo takmičiti u u domaćem prvenstvu.

U subotu u Narodnom pozorištu RS RK Borac m:tel će održati svečanu akademiju u sklopu oboilježavanja 40 godina od osvajanja titule šampiona Evrope i 25 godina od trijuma u Kupu IHF.

(Nezavisne)