Magazin 04.02.2016.

Dva duha bdjela nad usnulom bebom?

ČITANJE: 1 minuta
duh
Jade Yates, Australka iz Victorije, uvjerena je da su prije desetak dana duhovi bdjeli nad njezinom kćerkicom Lucy dok je malena mirno spavala u svom krevetiću.

Majka je duhove ugledala na takozvanom baby monitoru te je još iste večeri video podijelila na svom profilu na Facebooku.

– Neću večeras mirno usnuti. Sve do prije pet minuta nisam vjerovala u duhove, a sada ih gledam uz Lucy u sobi- napisala je Yates, čiji su prijatelji objavu prihvatili vrlo ozbiljno, neki čak i uz dozu panike.

Tako je već u narednih par sati više njih Yates upozorilo da bi bilo najbolje da kuću napusti, a jedna je od prijateljica u tim svijetlećim krugovima prepoznala djevojčicu tek nešto veću od Lucy i stariju gospođu.

– Jade, želiš li da dođem kod tebe? Ovo nije zafrkancija. Ovo su 100% duhovi. Budi vrlo oprezna- napisao joj je prijatelj, dok je u nastavku dopisivanja rečeno da je u toj kući doista neko umro.

Ipak, uprkos drami koja se iznenada stvorila, veče je prošla savršeno mirno, jer su navodni duhovi nestali jednom nakon što je Yates otišla u sobu uvjeriti se da je sve u redu s njezinom kćerkicom.

Majka je iz toga zaključila da ih je uznemirila i tako potjerala, što je pojedine njezine prijatelje navelo na mišljenje da, ako u toj kući i ima posla s onostranim entitetima, nemaju loše namjere.

Pogledajte u nastavku snimak, možda uspijete vidjeti što je i majka, odnosno njezini prijatelji.

Fare to say I won't be sleeping vary well tonight, who believes in goasts I didn't until about 5 mins ago, this is a video thru my baby monitor of ruby in bed but ruby is the white sleeping baby in the front top left of the cot, in her room with the door shut and know body else in there, well so I thought u make up Ur own Mind one freaked out mumma right hear.

Gepostet von Jade Yates am Samstag, 23. Januar 2016

(Dnevnik.hr)