Magazin 18.04.2019.

DVIJE PREDSTAVE ZA DJECU ‘’Rasplesne bajke’’ u Jazavcu

ČITANJE: 1 minuta

Manifestacija ”Rasplesane bajke’’ održaće se 10. i 11. maja 2019. godine u Gradskom pozorištu ”Jazavac” u Banjoj Luci, u organizaciji Plesnog kluba ”Flash”.

Plesna predstava ”Trnoružica” na daskama Jazavca igra se 10. maja od 19 časova.

”Riječ je o komadu koji su članovi PK Flash već izvodili širom Republike Srpske, pred punin salama, a čiji je svaki plesni korak ispraćem ovacijama djece”, kazala je koreograf Jovana Raljić.

Ona je najavila i premijeru plesne predstave ”Alisa u Zemlji čuda” koja se u istom pozorištu izvodi 11. maja u 19 časova. Ova predstava je rađena po uzoru na istoimeno djelo Luis Kerola.

”U obe predstave se isprepliću koraci klasičnog baleta, jazz baleta, ritmičke gimnastike, hip hopa i break dance-a”, pojasnila je Jovana.

Grad Banja Luka je podržao ovu manifestaciju, te za izvođenje predstava ustupio pozorišnu scenu u sportskoj dvorani ”Obilićevo”, tačnije scenu GP ”Jazavac”.

Ulaznice su u prodaji od 22. aprila u prostorijama PK ”Flash” (Miše Stupara 3), te u D.T.A. Jelen pab, a po cijeni od 5 KM za predstavu ”Trnoružicu”, i 7 KM za ”Alisu u Zemlji čuda”.