Svijet 31.08.2020.

Dvojicu dječaka oteli, silovali i žive zakopali na groblju

ČITANJE: 1 minuta

Policija u Švedskoj uhapsila je dvojicu mladića starosti 18, odnosno 21 godinu, zbog sumnje da su oteli, silovali i dvojicu dječaka žive zakopali u na groblju u opštini Solna kraj Stokholma, prenosi Telegraf.rs

Stravičan zločin dogodio se prije 10 dana, a dječake je spasao slučajni prolaznik koji ih je ugledao kako goli tumaraju grobljem.

Prema navodima švedskih medija, dječaci su oteti u subotu 22. avgusta i dovedeni na groblje u Solnu. Tu su se osumnjičeni nad njima iživljavali satima. Na smjenu su ih silovali i tukli, a u ranim jutarnjim časovima su ih žive zakopali i pobjegli sa dragocenostima koje su pronašli kod mališana.

Pojedini mediji su pisali da su dječaci nasumično odabrane žrtve, te da su osumnjičeni pokušali da ih namame da kupe drogu, a kada su dječaci to odbili, iz bijesa su ih oteli i doveli na groblje gdje su se na njima iživljavali više od 10 sati.

Nije poznato koliko godina imaju zlostavljani dječaci, kao ni motiv napada.

Na kraju su izmučene dječake tjerali da legnu u iskopane rake i krenuli da ih zatrpavaju zemljom.

Obojica privedenih negiraju zločine koje im se stavljaju na teret, ali prema nezvaničnim saznanjima, kod jednog od njih pronađene su stvari dječaka.

(N.S/ Banjaluka.net)