Biznis 06.04.2016.

Edukacija menadžera, praćenje promjena i megatrendova – ključni faktori za uspješno poslovanje

ČITANJE: 1 minuta
Forum, Pro Educa
Drugi Poslovni forum menadžera Republike Srpske. 21. april, Banjaluka

Centar za edukaciju „Pro Educa“ iz Banjaluke organizuje drugi Forum menadžera Republike Srpske 21. aprila u u Narodnom pozorištu Republike Srpske u Banjaluci. Cilj Foruma menadžera, prvog projekta sa ovakvom tematikom u Republici Srpskoj, je pružanje kontinuirane edukacije, te praćenje promjena i najnovijih trendova u oblasti menadžmenta, ali i upoznavanje, te razmjena iskustva i znanja uspješnih menadžera i stručnjaka. Drugi Forum menadžera će u Banjaluci okupiti stručnjake iz strateškog planiranja, organizacione kulture, upravljanja projektima, kriznog i strategijskog menadžmenta iz regiona: Branu Grubana, Vladimira Vulića, Tomaža Pavlicu, Dejana Ljuštinu, Tamaru Vlastelicu, Danijelu Lalić i druge.

Forum menadžera 2

“Savršeno je jasno da su stari načini rada sa ljudima potpuno neefikasni. Menadžeri imaju prema Galupu naime čak neverovatan 70%(!) uticaj na motivisanost i angažovanost saradnika! Istovremeno, istraživanja ukazuju da samo jedan do dva od deset menadžera ispunjava kriterijume pet klasičnih kompetencija za rad sa ljudima! Prvi imperativ je dakle savršeno jasan: promijeniti stil rukovođenja saradnika iz samog temelja, jer stari model više ne funkcioniše!” rekao je Brane Gruban, jedan od predavača na Forumu menadžera.

Osim predavanja tokom Foruma će biti organizovana i panel diskusija “Izazovi za menadžere 2020”, u kojoj će se govoriti o najpotrebnijim kompetencijama menadžera u narednih 5 godina, značaju komunikacijskih vještina menadžera, ali i najnovijim trendovima u oblasti edukacije menadžera.

Prijave za Forum su u toku, a organizator je za sve prijave pristigle do 12. aprila obezbijedio poseban popust.

Više informacija o Forumu možete pronaći na: Forum menadžera RS, 21. april

(PR)