Biznis 13.10.2022.

“EKObox” kontejneri – idealno prostorno rješenje za bilo koje namjene

ČITANJE: 2 minute

Asocijacija na riječi “montažni kontejner” najčešće je ona koja je povezana sa građevinarstvom, međutim, ovi objekti vrlo često služe i kao kancelarije, prostorije za smještaj radnika na terenu, ali i kao stambeni objekti.

Pored toga što montažni kontejneri predstavljaju fleksibilno i brzo dostupno prostorno rješenje za gradilišta, ovi objekti imaju brojne prednosti koje su posljednjih godina prepoznate širom svijeta.

Kompanija “EKObox” iz Srebrenice vodeći je proizvođač kontejnera i modularnih zgrada u regionu, sa proizvodnjom od 2.500 odvojenih modularnih jedinica na godišnjem nivou.

Iz godine u godinu ova kompanija postiže sve bolje rezultate i sve veći kvalitet proizvoda što pokazuje njihov konstantan rast. Oni su prepoznati kao pouzdan partner kako po vremenskom roku isporuke proizvoda, tako i po garancijama koje daju za kvalitet, što je prepozala i kineska kompanija „China Shandong International Economic and Technical Cooperation Group“.

Naime, oni su nedavno sa ovom kineskom kompanijom koja radi auto-put Banjaluka-Prijedor potpisali ugovor u vrijednosti preko milion KM za izgradnju kontejnerskog naselja.

Od kancelarijskih kontejnera, preko sanitarnih i toalet kontejnera, pa sve do građevinskih i stambenih kontejnera “EKObox” će ispuniti sva vaša očekivanja.

Njihovi kontejneri su odlično termoizolovani, takođe su mobilni, pa se lako premještaju sa lokacije na lokaciju. Imaju i opciju odabira panela u drugoj boji tako da su mogućnosti kada su  njihovi kontejneri u pitanju neograničene.

Za normalnu organizaciju rada na gradilištu neophodno je riješiti pitanja vezana za smještaj radnika, magacinskog prostora, trpezarije, sanitarnog bloka i drugih stvari. Kao najekonomičnije i najkomfornije rješenje pokazala se nabavka i postavljanje građevinskih kontejnera.

Dakle, prednosti kontejnera su brojne, a mi ćemo u ovom tekstu navesti samo neke od njih, kao što su: trajnost, bezbijednost za čovjeka i životnu sredinu, udobnost, izolacija, lakoća prenosa s jednog mjesta na drugo, ali i ekonomska isplativost.

Kompanija “EKObox” u stanju je da izađe u susret najsloženijim i najvećim modularnim građevinama u regionu i šire.

I zato, ukoliko tražite odgovarajuće rješenje za smještaj radnika na gradilištu, proširenje kancelarije, prodajnog prostora, rješenje stambenog pitanja i još mnogo toga “EKObox” je tu. Njihovi kontejneri će vam pružiti idealno prostorno rješenje za bilo koje namjene. Više informacija o njima možete pronaći na sajtu “EKObox”.

(A.M.)