Biznis 22.11.2015.

Eksterna baterija, ekstremni kapacitet

ČITANJE: 1 minuta
Eksterna baterija
Coolpad Big Boy je velika eksterna baterija, kapaciteta 10.400 mAh, čiji su efikasnost i autonomija mnogo veći i duži nego kod klasičnih baterija.

Big Boy koristi vodeću 2A brzu tehnologiju samopunjenja i potrebno joj je samo šest sati da se u potpunosti napuni. Šest sati minimalne energetske potrošnje, pruža vam slobodu da napunite telefon Coolpad Porto (1800mAh) četiri puta, telefon Coolpad Modena (2500mAh) do tri puta, i tablet (4490mAh) do dva puta. Big Boy nije samo kompatibilna sa Coolpad pametnim telefonima, već i sa telefonima drugih proizvođača i uređajima, kao što su: tableti, digitalne kamere, igračke konzole i slični uređaji.

Nije namenjena samo za ličnu upotrebu, već je možete dijeliti sa prijateljima i članovima porodice. Big Boy ima 2 USB interfejsa koji mogu da pune dva proizvoda, mobilni telefon i tablet, istovremeno. Posjeduje lijepo aero-aluminijumsko kućište, tanko i cilindričnog dizajna, proizvedeno u najfinijem CNC procesu.

Big Boy baterija koristi 10 vrsta zaštite: zaštitu od pregrijavanja, prenaponsku zaštitu, strujnu zaštitu, sistem prenaponske i strujne zaštite, zaštitu od prekomjernog punjenja/pražnjenja baterije, zaštitu od strujnog udara, zaštitu od (prekomjernih) parazitivnih kapacitivnosti, automatsku detekciju opterećenja, zaštitu od obrnutih polova i zaštitu od elektrostatičkog pražnjenja.

Ono što je najbolje od svega je cijena. Uređaj će koštati manje od 50 maraka.

(Novosti)