Biznis 24.06.2024.

Emisija Dom info donosi zanimljive informacije iz oblasti kulture življenja FOTO, VIDEO

ČITANJE: 2 minute

Deveto izdanje emisije Dom info emituje se na bh. televizijama, a gledaoci će i u ovoj epizodi imati priliku da vide brojne korisne i zanimljive informacije iz oblasti kulture življenja.

Restoran Stara Ada organizovao je prethodnih dana otvaranje ljetne bašte. Ekipa je prisustvovala otvaranju odakle donosi zanimljiv prilog.

Inače, ovaj restoran koji je smješten na obali Vrbasa pravi je ponos Banjaluke. Svi posjetioci imaju priliku da uživaju u preuskusnoj hrani, ali i prijatnom ambijentu.

U Banjaluci je 16. put održana konferencija „Stepgrad“ koju organizuje Arhitektonsko građevinsko geodetski fakultet. Više informacija svakako ćete saznati ukoliko pogledate emisiju.

U ljetnom periodu spas od vrućina ljudi uglavnom traže u bazenima. Ukoliko planirate izgradnju vlastitog bazena kompanija „BX kamen“ vam daje prijedloge i najbolja rješenja.

A iako je ljeto i većina sportskih aktivnosti odvija se vani postoje sportovi koji su vezani isključivo za dvorane. Kada je u pitanju dvoranski sport u Banjaluci, tu je svakako SC Borik sa svim njihovim dvoranama i brojnim sadržajima. Ekipa emisije Dom info, posjetila je SC Borik odakle donosi više informacija.

Ekipa emisije sada ide na zasluženu pauzu i odmor, a emitovanje će biti nastavljeno na jesen sa novitetima Dom infa.

Dom treba da bude vaša oaza mira, mjesto u kojem ćete se osjećati opušteno, a emisija “Dom info” i njen tim će kroz korisne savjete i informacije pomoći da uredite željeni prostor, te da svoj dom učinite ljepšim i ugodnijim.

Želja svih nas je da prilikom uređenja doma stvorimo cjelinu kojoj ćemo se osjećati sigurno, ugodno i u kojoj ćemo uživati svakog dana. Emisija Dom info je tu da olakša cijeli taj proces nizom korisnih informacija.

Svoje komentare, prijedloge, pitanja možete slati na mail adresu portala “Dom info”, kao i na zvanične profile na društvenim mrežama (Fejsbuk, Instagram, Tviter).

U nastavku pogledajte devetu epizodu emisije Dom info.