Erdogan: Zvao sam Putina, žao mi je što ne odgovara na moje pozive

erdogan
Redžep Tajin Erdogan kazao je kako predsjednik Rusije Vladimir Putin nije odgovorio na njegove pozive, te da mu je žao zbog toga.

-Zvao sam Putina poslije događaja, ali on do sada nije odgovorio na moje pozive- rekao je Erdogan.

Dodaje da bi Turska drugačije reagovala da je znala da je ratni avion koji je oboren ruski.

On je kazao da bi turska avijacija poslala možda drugačije upozorenje da je znala da se radi o vojnom avionu Rusije.

Podsjećamo, premijer Rusije Dmitrij Medvedev tražio je danas od ruske vlade da u periodu od dva dana uvede niz ekonomskih sankcija protiv Turske.

(Vijesti.ba)

Dodik i Cvijanovićeva se sastali sa Medvedevim

U Beogradu je večeras održan sastanak srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika i predsjednika Republike Srpske Željke Cvijanović sa premijerom Ruske Federacije Dmitrijem Medvedevim. “Naša saradnja sa Ruskom Federacijom je odlična. Naravno da Republika Srpska ima mnogo bolje odnose sa Rusijom nego ostali dio BiH. U Banjaluci gradimo rusko- srpski centar, koji je dokaz velikog

ŠERANIĆ: Utvrditi ko zaista traži posao, a ko je na birou zbog osiguranja

Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić izjavio je da se suština inicijative poslovne zajednice u Srpskoj o izmjeni Zakona o zdravstvenom osiguranju da se utvrdi ko putem biroa zaista traži posao, a ko je prijavljen samo zbog ostvarivanja prava na zdravstveno osiguranje.

DODIK: Ne smijemo dozvoliti da granica na Drini bude i NATO granica

Srpski član Predsjedništva BiH, Milorad Dodik, prisustvovao je danas vojnoj vježbi “Sloboda 2019” u Srbiji, nakon čega će razgovarati sa premijerom Ruske Federacije, Dmitrijem Medvedevim. Nakon vojne vježbe Dodik poručuje da je prikazana organizovanost, opremljenost i odlučnost Vojske Srbije, što prije samo 10 godina nije bilo moguće. “Po ovom prikazu se vidi da je vojska

KOMENTAR: PDP-ova politika jeftinih fraza

Zamislite samo koliko je SDS postao nebitna, marginalana politička opcija kada je PDP Mladena Ivanića, sa svojih šest ili sedam odsto podrške, suvereno stao na čelo opozicionog bloka u Republici Srpskoj.