EUROMONEY ISTRAŽIVANJE: UniCredit zadržava prvo mjesto u kategoriji najboljeg svjetskog pružaoca usluga finansiranja trgovine

UniCredit zadržava prvo mjesto u kategoriji najboljeg svjetskog pružaoca usluga finansiranja trgovine prema Euromoney istraživanju o finansiranju trgovine 2020.

UniCredit je najbolji pružalac svih usluga finansiranja trgovine na globalnom nivou, prema Euromoney istraživanju o finansiranju trgovine 2020, koje je takođe potvrdilo da banka zaslužuje najveća svjetska priznanja za savjetovanje, finansiranje, cjelokupno izvršenje i proizvode, kao i za svoje usluge u zapadnoj Europi i centralnoj i istočnoj Europi (CIE).

Ovo istraživanje, koje se provodi već devetu godinu zaredom, sakuplja povratne informacije od preko 7.000 klijenata korporativnog bankarstva, pružajući uvjerljive dokaze o UniCreditovoj ekspertizi o proizvodima, prvoklasnoj usluzi klijentima i dubokom razumijevanju osnovnih evropskih tržišta.

Banka je takođe zauzela brojne #1 pozicije na rang listi pojedinačnih zemalja za sve usluge, uključujući priznanje za najboljeg pružaoca usluga u zemljama CIE, zapadnoj Evropi, Austriji, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Češkoj, Mađarskoj, Italiji, Rumuniji, Srbiji, Slovačkoj i Hrvatskoj – kao i globalno.

Širina i dubina geografske pokrivenosti UniCredita dodatno je naglašena #1 liderskim pozicijama na tržištu u Austriji, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Češkoj, Mađarskoj, Italiji, Rumuniji, Rusiji, Srbiji, Slovačkoj, Hrvatskoj i Turskoj.

„Izuzetno smo ponosni na ove rezultate,“ rekao je Richard Burton, šef korporativnog i investicijskog bankarstva UniCredita.

„Trudimo se da i dalje pružamo najkvalitetnije proizvode i usluge kupcima – fokusirajući se na razvoj inovativnih rješenja prilagođenih potrebama naših klijenata. Ovo Euromoney istraživanje prepsoznaje naše kontinuirane napore u tim oblastima dok nastavljamo podržavati realnu ekonomiju i stvarati snažne odnose s klijentima. Te veze su centralne u svemu što radimo i željeli bismo da iskoristimo ovu priliku da se zahvalimo svim našim klijentima na kontinuiranom partnerstvu i podršci.”

UniCredit i dalje ulaže u inovacije u finansiranju trgovine – što se najbolje može uočiti putem Trade Finance Gate portala za klijente, dobitnike nagrada – i ostaje posvećen zadovoljavanju potreba klijenata kroz prilagođena finansiranja trgovine i rješenja za obrtni kapital.

Iz dva marketa u Banjaluci ukrao kozmetičke proizvode

Policija je u Banjaluci uhapsila B.M. koji se sumnjiči da je izvršio dva krivična djela “Krađa”. Naime, 24.01.2020. godine, od strane ovlaštenih lica dva banjalučka marketa, prijavljeno je da su otuđeni kozmetički proizvodi u ukupnoj vrijednosti od oko 500 KM. Kod B.M. pronađeni su i oduzeti predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem

Ispod vozila u Lazarevu nisu postavljene eksplozivne naprave

Pripadnici Policijske uprave Banjaluka postupili su po prijavi da je ispod vozila u Ulici Branka Popovića u ovom gradu nepoznato lice postavilo predmet, a uviđajem je utvrđeno da nije riječ o eksplozivnim napravama. U saopštenju iz Policijske uprave dodaje se da je rad na ovom predmetu u toku, te da je o događaju obaviješten dežurni

“Sirano de Beržerak” na banjalučkoj sceni

U Dječijem pozorištu Republike Srpske počeo je rad na prvoj ovogodišnjoj predstavi “Sirano de Beržerak” beogradskog dramskog pisca Igora Bojovića, a reditelj Jug Radivojević juče je s banjalučkim ansamblom održao prvu čitaću probu teksta.

Servisne informacije za 27. januar

Servisne informacije za ponedjeljak, 27. januar 2020. godine: Policijska uprava Prema podacima sa kojima raspolaže ovo Područno odjeljenje za posljednja 24 časa u Gradu Banjaluka dogodila su se tri krivična djela. Javni red i mir je narušen tri puta. Dogodilo se pet saobraćajnih nezgoda u kojima je jedno lice lakše povrijeđeno. Služba hitne pomoći U

Poginula i ćerka Kobija Brajanta

Tragične vesti stižu iz Sjedinjenih Američkih Država, pored Kobija Brajanta u padu helikoptera poginula je i njegova ćerka Điđi Brajant (13g), prenosi ESPN. Kako je preneo novinar Adrijan Vojnarovski, Brajant je zajedno sa ćerkom išao na košarkašku utakmicu kada se helikopter srušio. Pored Kobija i Điđi, u helikopteru su bili “još jedan igrač i roditelj”,