Magazin 14.04.2016.

EVERGREEN FEST Vol. 1: Nastupaju Brkovi, Edo Maajka, Ničim izazvan, Eyesburn…

ČITANJE: 1 minuta
evergrin-svi-izvodjaci-702x336
Poznati su svi učesnici “EVERGREEN FEST Vol. 1″ muzičkog festivala u Prijedoru!

U Ljetnoj Bašti će 12., 13. i 14. avgusta nastupiti Brkovi, Orthodox Celts, Eyesburn, Six Pack, Kanda, Kodža & Nebojša, Edo Maajka, Električni orgazam, Laka, Ničim izazvan, Tatoo, MadRed, Brutal Protest i Generička kontrola.

Sam festival je u sklopu Prijedorskih omladinskih igara koje već treću godinu organizuje Puum i Omladinski savjet Prijedora u saradnji sa omladinskim savjetom Republike Srpske. Sam festival će trajati od 10. do 14. avgusta, a muzički dio festivala od 12. do 14. avgusta. Prijedorske omladinske igre su dio tradicionalne manifestacije kulturno ljeto Prijedora.

Cilj organizatora je da ovaj festival postane tradicionalan, i da već od slijedeće godine mjesto održavanja bude u sklopu nacionalnog parka “Mrakovica” na Kozari. Prijedor će ovim festivalom stati rame uz rame sa svim većim festivalima u regionu (OK Fest, Arsenal fest, FreshWave, Demofest…), a zbog infrastrukture na Kozari, nedirnute prirode, mogućnosti kamp mjesta, blizine svih većih gradova, kapaciteta da se primi više od 50.000 ljudi, ovaj festival može da postane prepoznatljiv brand kako Prijedora, tako i Bosne i Hercegovine, i da bude jedna od turističkih ponuda Republike Srpske.

Organizatori pozivaju medije i sve privredne subjekte da se uključe u organizaciju i da zajedničkim snagama naprave jedan veliki muzički festival.

(eTrafika)