Magazin 16.09.2015.

Evo kako da se zabavljaš sa više djevojaka, a da ne ispadneš kreten!

ČITANJE: 4 minute
threesome
Ovo je vjerovatno jedno od pitanja, koje muškarci kucaju u Guglu ne bi li dobili pravi odgovor. Evo kako da uživate i ostanete džentlmen, a ne postanete kreten.

Nisu svi stvoreni za takav način života. Nekima to zvuči primamljivo u teoriji, ali u praksi nisu za to. Biti s više žena istovremeno ima svoje čari, ali i probleme. Treba istovremeno sve zadovoljiti, odgovoriti na sve poruke i uklopiti ih u svoj raspored. Pritom, to znači i da nema jačeg odnosa ni s jednom od njih.

Ova posljednja stavka je najvažnija. Ako tražite trajniju vezu i životnog partnera, bolje pročitajte šta je potrebno da promjenite na sebi kako bi došli do ljubavi . Viđanje s više žena istovremeno, podrazumijeva opušten odnos, bez dubljih emocija.

Morate se osjećati prijatno u ulozi, ne smijete biti skloni ljubomori i ne smijete lagati žene u želji da ih umirite. Ukoliko to učinite, stvari će krenuti naopako.

Da li ste imali mnogo žena do sada?

Ako niste, onda sigurno sanjate o tome.

Potrebno je da napravite najbolju verziju sebe, da stvorite muškarca za kojim će žene juriti, iako znaju da nisu jedine na listi.

Ukoliko ste imali iskustva i uspjeha u zavođenju jedne lijepe žene, idemo na sljedeći korak.

Zašto želite da imate više žena istovremeno?

Ukoliko ste ljuti na ženski rod i želite da se iskalite na njima, ovo nije način. Ukoliko ste tu zato što volite žene i uživate u njihovom društvu, ali trenutno ne želite ozbiljne veze, nastavite s čitanjem.

Kako da budete s više žena, a da ne ispadnete kreten?

Pod pretpostavkom da ste spremni na više veza istovremeno, morate ozbiljno paziti da nekog ne povrijedite i ne ispadnete kreten.

Evo zlatnih pravila:

1. Budite brutalno iskreni

Ne smijete lagati o svojim namjerama, svojoj prošlosti i sastancima s drugim ženama. Ne morate na sav glas pričati o drugim ženama, ali morate biti iskreni kada se potegne priča o tome. To što ćete slagati da biste trenutno učiniti stvari boljima i stvorili iluziju, samo će kasnije povrediti tu osobu. Postoji mnogo žena, kojima je sasvim u redu to što vi nudite. Ako ste sigurni u sebe, nećete imati problem s iskrenošću.

2. Budite spremni da ih izgubite

Ukoliko ste iskreni, morate biti spremni i na to da žena ne pristane da nastavi takav odnos. U početku će vam sigurno teško padati odlasci, ali vremenom ćete se navići, ukoliko želite ovakav stil žoivota. Bitno je da budete samouvjereni.

3. Moraju same da odluče

Bili ste iskreni i ona je odlučila da ode. U toj situaciji ćete početi da je ubjeđujete. Ne smijete to raditi. Ako želi da ode, neka ode. Neke će se poslije nekoliko dana vratiti. Ukoliko ste poželjni i svjesni toga, onda ne bi trebalo da brinete.

4. One vam nisu prijateljice

Morate im staviti do znanja kakav odnos želite, da ne bi pomislile da je to više od onog što želite. Ne dozvolite da se osjećanja razviju u bilo kom pravcu. Viđajte se sa svakom jednom ili dvaput nedeljno. Ne upoznajte je s porodicom i prijateljima. Ne dijelite vaše fotografije na društvenim mrežama. Ne smijete slati pogrešne signale, da ne bi pomislile da imate ozbiljnije namjere.

5. Ne pričajte o drugim djevojkama

One treba da budu svjesne da nisu jedine, ali ne moraju da znaju šta vi radite s drugim ženama. To može da ih povrijedi i ostavi emotivne ožiljke, a mogu odlučiti da zbog toga prekinu odnos. Treba da kažete da ste za otvorenu vezu, ali i ne s koliko njih trenutno spavate.

6. Ne budite glupi

Morate koristiti zaštitu, ali kondom nije dovoljan. Morate zaštititi i sebe i žene s kojima ste od moguće opasnosti. Morate voditi računa ko je sve uključen u igru, da ne bi napravili probleme, vama i vašim “ženama”. To treba da bude odnos u kojem svi uživaju, bez opasnosti.

7. Pustite ih da vode svoj život

Ako ste prihvatili igru, onda igrajte. Možda i vi niste jedini i nemate pravo da ljubomorišete. Ukoliko ste ljubomorni, otjeraćete žene od sebe. Morate ih pustiti da rade ono što žele. Ako se već upuštate u ovakvu avanturu, morate izgraditi samopouzdanje.

To bi bilo sedam savjeta da osigurate srećan život, bez manupulisanja. Morate biti svjesni da je ovo igra u kojoj svi moraju da uživaju.

(Yourtango, 24sata.rs)