Vijesti 02.12.2016.

Evo kakvo nas čeka vrijeme narednih dana

ČITANJE: 1 minuta

Vikend je pred nama, vjerovatno su mnogo građani BiH predstojeća dva dana planirali da provedu negdje van kuće.

Pitanje je samo da li će vam vrijeme ići na ruku za realizaciju vaših planova.

Naime, više oblačnosti biće sutra prijepodne u zapadnim, centralnim i istočnim područjima. U drugoj polovini dana očekuje se novo naoblačenje sa zapada. Poslijepodne i u večernjim satima u Krajini i zapadnim područjima Bosne moguć je slab snijeg ili susnježica. Vjetar će biti slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura vazduha kretaće se uglavnom između -5 i -1 stepen, na jugu zemlje od -1 do 4 stepena. Najviša dnevna temperatura vazduha većinom će biti između 3 i 7, a na jugu zemlje od 8 do 11 stepeni.

U nedelju će preovladavati umjereno oblačno vrijeme. Vjetar će biti slab sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura vazduha biće uglavnom između -6 i -1 stepen, na jugu zemlje od 0 do 4 stepena. Najviša dnevna temperatura biće većinom između 2 i 5, na jugu zemlje od 8 do 11 stepeni Celzijusa.

Prvog dana naredne sedmice preovladavaće sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Vjetar će biti slab promjenljivog smjera. Najniža jutarnja temperatura vazduha biće uglavnom između -6 i -2 stepena, na jugu zemlje od 0 do 4 stepena. Najviša dnevna temperatura vazduha većinom će se kretati između 2 i 6 stepeni, na jugu zemlje od 9 do 12 stepeni Celzijusa.

(N1)