Magazin 19.01.2016.

eXposure žurka 5. februara u Banjaluci

ČITANJE: 1 minuta
Najveći i najuzbudljiviji eXposure party do sada biće održan 5. februara u DKC Incel-u, kada u Banjaluku stiže neponovljivi Alexander Kowalski!

Legendarni producent i live performer iz Berlina po prvi put u Banjaluci pokazaće domaćoj publici zašto se njegovo ime izgovara s posebnim poštovanjem.

Kowalski je na scenu stupio 1997. godine, a danas iza njega stoji zavidna karijera – solo albumi, singlovi, remiksi s njegovim imenom su vjerovatno neprebrojivi.

Sve je počelo devedesetih, kada je Alexander Kowalski otkrio prva techno izdanja koja su stigla iz Detroita i Njujorka. Očaran tim novim pravcem, Kowalski je uskoro sam počeo da stvara sličnu muziku, a prvi live nastup imao je u kultnom berlinskom klubu “Tresor”. Za istoimenu izdavačku etiketu izdao je i svoju prvu ploču, i to pod pseudonimom DisX3.

Pored gosta iz Berlina, na eXposure žurku  stiže i Speedy, DJ i producent iz Beograda, a tu je i standardna postava koju čine Alexander G (Dark Face Recordings / eXposure), Miroslav Pavlović (Night Light Records / Dark Face Recordings / eXposure) i Đorđe Dragić (eXposure).

– Nakon niza veoma uspješnih žurki koje smo organizovali, odlučili smo da odemo korak dalje i dovedemo u naš grad jednog zaista posebnog čovjeka čiji live setovi nikog ne ostavljaju ravnodušnim. Sigurni smo da će se njegov nastup svidjeti i onima koji ga slušaju prvi put, kao i onima koji su već vidjeli ovog umjetnika na djelu- kaže organizator Aleksandar Glišić.

Ulaznice u pretprodaji koštaju 10 KM, na dan događaja 15 KM, a žurka počinje u 22 časa.

(Banjaluka.net)