Magazin 21.12.2015.

Fantomska veza: Velike emocije, a zapravo malo prave povezanosti

ČITANJE: 2 minute
Fantomska veza
Ovi znakovi će vam pomoći da shvatite da ta veza u stvari nije veza i da ste u velikoj zabludi sa svojim emocijama:

Društvene mreže

Na svim mogućim društvenim mrežama ga imate i pratite ga. Ne može da prođe nijedna nova fotografija, a da je vi ne pogledate, lajkujete ili komentarišete (a da ne pominjemo stare, koje ste sve uveliko izlajkovali). Ako vam ne uzvraća na isti način, znajte da pretjerujete i da ste počeli da ga malo i uhodite.

Javljanje

Bilo da mu šaljete poruke na mobilni ili na Fejsbuk, uvijek ste vi prvi koji se javljate. Nekad vam odgovori, ali vas uglavnom ignoriše. Ovo je jasna poruka da ne treba više da mu se javljate i da pokušavate da stupite u kontakt sa njim.

Stalno razmišljate o njemu

I to svakodnevno. Kada se probudite, pred spavanje, dok ste na poslu ili u školi – on je uvijek u vašim mislima. Razmišljate tome šta bi vam rekao za neke vaše postupke, a često ga i sanjate.

Pričate o njemu stalno svojim drugaricama

Vaš odlazak na kafu se pretvara u razgovor o planu za budućnost sa osobom sa kojim niste ni u kakvom odnosu,osim preko društvenih mreža.

U vašoj glavi je sve isplanirano

Od prvog putovanja na ljetovanje do upoznavanja sa njegovim roditeljima. A da li razmišljate o tome da li je on uopšte zaljubljen u vas?

Previše emocija

U sebi imate i previše emocija koje vas previše zbunjuju. Umjesto da tražite nekog novog, vi ste zaljubljene u nekog ko vas ni maltene ne zna. S vremena na vrijeme ga zamrzite zbog neke slike ili statusa, ali ga nakon sat vremena mnogo volite. To nije dobro za vašu psihu.

Čitate razgovore iznova i iznova

Ne želite da prihvatite da on nije zaljubljen u vas, već analizirate svaku njegovu poruku koju ste razmijenili do sad i tražite “tragove”. Shvatite da bi vam on rekao da mu se sviđate još odavno, da je to stvarno tako.

Znate ga savršeno, iako niste toliko bliski

Znate šta voli, imena svih njegovih prijatelja i bivših, roditelja… Znate koje ljubimce ima i koju im hranu daje, kao i šta voli da obuče kada ide na žurku. Tačno znate koji mu je omiljeni parfem i možete da mu osjetite miris na samo razmišljanje o njemu.

Krajnji ishod: Dosadio vam je

I poslije toliko praćenja i upoznavanja sa njim, shvatili ste da i nije baš nešto jer ste se umorili od toliko uzaludnog truda. Sve mane su sad vidljive i više nije savršen… Kako ste mogli samo tako da pogriješite?

(Dnevno.rs)