Magazin 10.05.2019.

Festival “Dječija zemlja” za vikend

ČITANJE: 1 minuta

U okviru „Proljeća u Banjaluci“, Kvin estrada organizuje festival otvorene scene “Dječija zemlja”, koji će biti održan 11. i 12. maja na igralištu Osnovne škole “Branko Radičević” na Starčevici.

Kako je najavio organizator, učesnici festivala su: Minja Subota, Pinkove zvjezdice, Vokalni atelje MaMa Voxks, Đurđevdanske zvjezdice, Haos animatori, Mala pjevačka akademija, Hor Vrapčići, Dječiji edukativni centar Svjetlice, djeca banjalučkih vrtića i osnovnih škola, kao i mađioničari i klovnovi.

Program festivala „Dječija zemlja” je osmišljen tako da djeca interaktivno učestvuju u svim sadržajima festivala, od ulaska u prostor gdje se festival odvija, do osmijeha pred odlazak kući. Sve između ispunjeno je muzikom, takmičenjima, plesom, kreativnošću i druženjem.

Festival “Dječija zemlja 2019” zamišljen je kao događaj koji će okupiti i zbližiti cijelu porodicu, usrećiti djecu, ali i njihove roditelje, stoga je ulaz na festival potpuno besplatan. Pored šarolikog programa, djecu očekuju i besplatni sokići, sladoledi, slatkiši, voće i brojna druga iznenađenja.

Program festivala za oba dana počinje u 12 časova.

U slučaju kiše, festival će biti održan u holu OŠ „Branko Radičević“.