Vijesti 04.12.2015.

Finale „Nektar šampion – 2015”

ČITANJE: 1 minuta
nektarsampion
Finale tradicionalnog takmičenje u brzom ispijanju piva „Nektar šampion“ održaće se u pivnici Mac Tire u Banjaluci, 12. decembra 2015. godine sa početkom u 18.00 sati, a mirođija za još bolju zabavu biće nastup benda “Prljavi Inspektor Blaža i Kljunovi”.

– Najbolju zabavu slavimo s onima koji nam daju energiju i motiv za takmičenje na tržištu – našim pivopijama, našim šampionima.  Ovo takmičenje je za nas veliki izazov  na koji se trudimo  odgovoriti  još boljim zabavama  i to je ono što ‘Nektar šampion’ čini pravom šampionskom tradicijom – jer nas sve motiviše da, uz odličnu zabavu,  budemo još bolji- izjavila je Milka Stanivuković,  PR menadžer Banjalučke pivare.

Šesti po redu “Nektar šampion” počeo je 15. oktobra i do sada se u brzom ispijanju piva iz boca od 0,33l oprobalo preko 1300 učesnika u više od 100 lokala, a najbolji rezultat koji je  zabilježen je 4 sekunde i 990 stotinki. Ovogodišnje takmičenje je  podjeljeno u 4 regije u više od  30 gradova širom RS, BiH. Novina koja je uvedena ove godine jeste da takmičenje nije ekipno, već je učesnik samo jedan i samo jedan može biti pravi “Nektar šampion”. Na finalnom takmičenju najbolji  takmičari iz gradova širom RS, BiH boriće se za nagrade 1000, 2000 i 3000KM  i titulu pravog “Nektar šampiona”.

Sve informacije o takmičenju, pravilima, načinu prijave, kao i fotografije i rezultati s takmičenja tokom cijelog Šampionata dostupni su na našoj stranici  i zvaničnojFacebook stranici.

(PR)