Sport 27.05.2019.

Fitnes fest Banjaluka – fitnes događaj godine u banjalučkoj regiji

ČITANJE: 1 minuta

Fitnes fest Banja Luka je sedmodnevni festival fitnesa i zdravih životnih navika za građane svih uzrasta. Održava se u sportskoj dvorani Centar svaki dan do nedjelje a organizatori pozivaju građane da uzmu aktivno učešće na Festivalu.

Centar za zdravlјe i rekreaciju „Mr Hepines“ organizuje Fitnes fest Banja Luka od 27. maja do 2. juna. Cilj događaja je da se učesnicima na zabavan način, uz obrazovnu komponentu, ponude razne aktivnosti i sadržaji namijenjeni za sve uzraste, od djece predškolskog uzrasta do osoba treće dobi. Projekat je sastavni dio manifestacije „Prolјeće u Banjoj Luci“ a podržan je od strane Gradske uprave Banja Luka te mnogih partnera i spozora koji djeluju u banjalučkoj regiji a direktno su vezani za fitnes, zdravu hranu i generalno zdravlje čovjeka.

„Ako bismo svakom pojedincu mogli odrediti odgovarajuću količinu hrane i vježbi, ni previše, ni premalo, pronašli bi najsigurniji put do zdravlja“, rekao je prije više od dvije hiljade godina Hipokrat, rodonačelnik medicine.

Vođeni njegovim rječima organizatori pozivaju sve građane, koji su u mogućnosti da im se svakodnevno pridruže u realizaciji projekta kroz učešće na nekom od treninga koje su namjenili upravo vama jer smatraju da fitnes treba biti neizostavan dio života svakog savremenog čovjeka.

Za više informacija povodom Fitnes Festa pištite na [email protected] ili
posjetite fejsbuk stranicu Fitnes Festa: www.facebook.com/fitnesfestbl

Ako želite imati uvid u raspored treninga kliknite na link: www.facebook.com/events/352205728736776

Dođite u sportsku dvoranu Borik i budite fit!