Fjuri se kladio na sebe: Zaradio 280.000 evra

fjuri
fjuri
Britanski bokser Tajson Fjuri bio je toliko uvjeren u pobjedu nad Vladimirom Kličkom, da je uložio veliku sumu novca da će postati svjetski šampion.

Irski bokser romskog porekla prekinuo je Ukrajinčevu vladavinu na tronu, a mediji pišu i da je uložio 280.000 evra na sebe. Naravno, opkladu je dobio!

Fjuri se kladio sa svojim bogatim rođakom. Obojica su uložili po 200.000 funti (oko 280.000 evra), a dogovor je bio da ukoliko Kličko odbrani titulu, cijeli ulog ide njegovom rođaku, dok u obrnutnoj situaciji, Fjuri bi pokupio čitavu svotu novca od ukupno 560.000 evra, koliko je bilo na talonu.

Da je uloženi novac na svoju pobjedu stavio u kladionicu, zaradio bi pet puta veću sumu, s obzirom na to da je Ukrajinac bio izraziti favorit.

Ovako, pošto se interno kladio sa rođakom, moraće da se zadovolji sa “samo” dodatnih 280.000, koliko je uložio dotični gospodin.

– To je bila sudbina. Za ovo sam krvavo radio. Vladimir je veliki šampion, ali u ringu se borio za goli život. Biću najharizmatičniji bokser nakon Alija – rekao je usplahireni Fjuri nakon pobjede i osvajanja šampionskog pojasa.

(NN, nadlanu.com)

Izgorio BMW u Njegoševoj ulici na Petrićevcu

Automobil BMW izgorio je noćas ispred kuće u Njegoševoj ulici na Petrićevcu, potvrđeno je “Nezavisnim” u Vatrogasnoj brigadi Banjaluka. Saznajemo da je pogonsko gorivo ovog automobila bila kombinacija benzin-plin. Dragan Savanović, komandir vatrogasne čete u Vatrogasnoj brigadi Banjaluka, rekao je da su dojavu o požaru dobili u 1.20. “Na teren smo izašli sa jednim vozilom

Uskoro skuplji parking u centru grada, proširuje se nulta zona?

Tehnički prijedlog za povećanje cijene parkinga u centru grada je spreman, ali konačna odluka je na gradonačelniku, koaliciji i odbornicima, oni odlučuju da li će i kada će ovaj prijedlog ići na dnevni red, kazao je Slaviša Sandić, načelnik Odjeljenja za saobraćaj i puteve. Naveo je da se, pored dizanja cijena, predlaže i proširenje nulte

Servisne informacije za 17. oktobar

Servisne informacije za četvrtak, 17. oktobar 2019. godine Policijska uprava Prema podacima s kojim raspolaže ovo Područno odjeljenje, na teritoriji grada u protekla 24 sata zabilježena su 4 krivičnia djela i to: 1 krađa električne energije,1 prevara, 1 pokušaj ubistva i 1 djelo iz kategorije ostalih. Javni red i mir narušen je 4 puta –

DODIK: Izetbegovićevo negiranje ustavne strukture uvod u propast BiH

Izjava Bakira Izetbegovića da će u Savjetu ministara biti mjesta samo za stranke koje entitete podrede instituicijama BiH, dodatno je otežala pregovore o formiranju nove vlasti. Ovu izjavu, predstavnici SNSD-a smatraju ucjenom i smišljenom provokacijom. Istovremeno, predsjednik SDS-a Mirko Šarović najavljuje da je ta stranka počela aktivnosti za formiranje Savjeta ministara, u kojem će, kažu,