FK KRUPA Branislav Krunić više nije trener ekipe

Poslije serije loših rezultata razišli se Krupa i trener Branislav Krunić.

Poraz od Širokog Brijega bio je alarm za Krupu u kojoj su prelomili i odlučili da je vrijeme za promjene.

Poslije četvrtog uzastopnog poraza u Premijer ligi BiH Branislav Krunić više nije trener Krupe, potvrdio je MONDU sportski direktor Mihajlo Bučinski.

“Krunić je podnio ostavku, bio je vrlo korektan, nikakav problem nismo imali s njim i rastali smo se u prijateljskom tonu.  On smatra da svojom ostavkom može smatrati ekipu. Fudbalski klbu zahvaljuje mu se na svemu što je za nas učinio“, rekao je Bučinski.

Sportski direktor Krupe složio se sa konstatacijom da je poslije sedam utakmica bez pobjede, od kojih pet poraza, svakako bilo vrijeme za promjene.

“To je tačno.  Rezultat nas nije htio, bilo je puno nesrećnih okolnosti kada su rezultati u pitanju. Ne možemo promijeniti deset igrača i naravno tu je šef stručnog štaba najodgovorniji. Da ne bismo upali u potpuno lošu situaciju, s obzirom na rezultate drugih kluboa odlučili smo se za ovu priomjenu. Klub će u budućnosti voditi Petar Kurćubić“, rekao je Bučinski.

Doskorašnji trener tima iz kanjona Tijesno je našem portalu rekao da “nije bilo nikakve zle krvi” i da je na klupu Krupe došao kao prijatelj i sa nje otišao kao prijatelj kluba.

“Poslije poraza u Širokom Brijegu (2:0) sa čelnikom kluba Dragomirom Ilićem sam razgovarao i došli smo do zaključka da je najbolje da se prijateljski raziđemo kako bi se ekipa razdrmala nakon serije loših rezultata. Ja kao trener sam najodgovorniji za te rezultate i imao sam moralnu obavezu da ponudim ostavku, koju su u Krupi prihvatili”,izjavio je Krunić.

Banjalučki trener je Krupu preuzeo u junu ove godine umjesto Slobodana Starčevića, koji je postao prvi trener Tuzle siti, i u tri i po mjeseca vodio tim na 15 mečeva. Zabilježio je tri pobjede, pet remija i sedam poraza u svim takmičenjima.

(Mondo)

 

BOLJI PLASMAN PROIZVODA IZ SRPSKE: Višković prisustvovao otvaranju izložbenog sajma u Lincu

U Lincu je otvoren izložbeno – prodajni sajam, koji, u saradnji sa Predstavništvom Republike Srpske u Beču, organizuje Područna privredna komora Banjaluka.   Oko 35 privrednih društava iz Srpske imaće mogućnost da pojača plasman svojih proizvoda na tržištu Austrije, ali i Njemačke i Češke. Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković prisustvovao je svečanom otvaranju izložbeno-prodajnog salona

ZIJAH SOKOLOVIĆ NA DJEČIJEM SAJMU U BANJALUCI Zabava za najmlađe uz Zijaha Sokolovića i omiljene Vitalia proizvode

Najveća domaća mljekara Mlijekoprodukt, biće jedan od učesnika Dječijeg sajma koji će se održati 25. i 26. maja 2019. godine u Dvorani “Borik” u Banjaluci. Mlijekoprodukt je pripremio raznovrstan sadržaj za djecu i cijelu porodicu koje očekuje odlična zabava. Mališani će na zabavan način na Vitalia štandu moći da nauče više o mlijeku zahvaljujući interaktivnoj

UKC RS: Ključni problem u nabavci lijekova – Zakon o javnim nabavkama BiH

Univerzitetski klinički centar /UKC/ Republike Srpske saopštio je da ima obezbijeđen novac za nabavku sredstava i lijekova za normalno funkcionisanje, ali da, zbog komlikovanih zakonskih procedura, nije u mogućnosti da ga iskoristi, te da je ključni problem u sprovođenju Zakona o javnim nabavkama BiH i u Kancelariji za razmatranje žalbi. Iz UKC-a pojašnjavaju da Kancelarija

REKORD U APRILU Usluge Aerodroma Banjaluka koristilo 12.500 putnika

Aerodrom Banjaluka zabilježio je 12.460 putnika u aprilu i to je rekord ovog aerodroma, pokazuju podaci Direkcije za civilno vazduhoplovstvo BiH. Osim toga, u prva četiri mjeseca banjalučki aerodrom ima najveći rast prometa putnika od svih aerodroma u Bosni i Hercegovini, i to za čak 702,5 odsto. Tako je u ovom periodu bilo 39.065 putnika,