Vijesti 03.04.2018.

FK REKREATIVO Humanitarna akcija prikupljanja vaskršnjih jaja

ČITANJE: 1 minuta

Fudbalski klub Rekreativo sedmu godinu zaredom organizuje akciju “Jaje za kartu”, u sklopu koje prikupljaju vaskršnja jaja za Udruženje samohranih roditelja “Ponos”.

“Trudimo se da ove porodice lakše proslave Vaskrs. Svake godine nam se priključuju prijatelji i vjerujem da će akcija biti uspješna kao i prošle godine”, kaže Goran Arbutina, predsjednik FK Rekreativo.

Dodao je da svi koji žele da učestvuju u akciji mogu to učiniti u subotu na utakmici između FK Rekreativo i Polet Krajišnik od 15 časova na stadionu “Dr Nele Karajlić” u naselju Česma.

“Tada ćemo prikupljati jaja, koja ćemo odmah predati Udruženju. Pozivamo sve humane ljude da dođu na utakmicu i podrže akciju”, rekao je Arbutina i dodao da je akcija počela u petak na stadionu “Dr Nele Karajlić” i da će trajati do Vaskrsa, 8. aprila.

“Oni koji ne mogu doći u subotu jaja mogu donijeti u petak na trening. Ovo je tradicionalna akcija FK Rekreativo, u kojoj je klub sa svojim prijateljima proteklih šest godina uoči Vaskrsa prikupio oko 12.000 jaja za Udruženje samohranih roditelja”, istakao je Arbutina.

(Nezavisne)