Vijesti 24.03.2017.

Formirana komisija za Etički kodeks Skupštine

ČITANJE: 1 minuta

Na devetoj sjednici Skupštine grada, koja će biti održana 5. aprila u 10 časova, odbornici će razmatrati 35 tačaka dnevnog reda, zaključeno je u petak na sjednici Kolegijuma Skupštine.

Kolegijum je formirao komisiju sa zadatkom da se usaglase u vezi sa sadržajem Etičkog kodeksa Skupštine, a koju će činiti odbornici Stojan Vukajlović, Zoran Talić, Vladimir Mirošljević, Momčilo Antonić, Draško Stanivuković i Igor Šukalo, sekretar.

Na sjednici Kolegijuma su razmatrani i izvještaj Komisije za akreditacije sa prijedlogom subjekata za dodjelu akreditacija po radnim tijelima i Informacija o radu radnih tijela.

Igor Radojičić, gradonačelnik, rekao je da je formirana komisija u Gradskoj upravi koja radi na analizi idejnih rješenja za grb grada.

“Ako bismo iduće sedmice dobili određene prijedloge, mogli bismo utvrditi prijedlog odluke za sjednicu Skupštine kako bi grad dobio grb prije Dana grada, jer četiri godine ima neustavan grb”, rekao je Radojičić.

Odbornici će na sjednici Skupštine razmatrati prijedloge odluka o utvrđivanju simbola grada, o nagradama i priznanjima povodom 22. aprila – Dana grada, kao i izvještaj o radu gradonačelnika i Gradske uprave za 2016. godinu, i izvještaje o poslovanju u prošloj godini javnih ustanova Dom zdravlja, Kulturni centar Banski dvor i Sportski centar “Borik”.

(Nezavisne)