Forza krediti – Do novca u samo 15 minuta

FORZA je prva finansijska organizacija na tržištu Bosne i Hercegovine koje svoju uslugu krajnjem potrošaču nudi potpuno prilagođenu novoj digitalnoj eri življenja.

Naime, korisnik svoj zahtjev za kreditiranjem ispunjava isključivo online putem i to u nekoliko jednostavnih koraka.

Nakon provjere zahtjeva od strane Forza tima, klijent će biti u prilici da u najbližoj poslovnice Pošte Srpske podigne svoj novac i to u roku od 15 minuta od predaje zahtjeva.

Ovakva usluga i način poslovanja je sasvim uobičajena praksa širom svijeta i jedan vid prilagođavanja poslovanja velikih kompanija digitalnoj eri u kojoj danas živimo. Iza cjelokupne platforme stoji tim saradnika koji stupaju u kontakt sa potrošačima ukoliko zastanu na bilo kojem koraku online prijave, i pomažu im da lakše ispune zahtjev na stranici www.forza.ba

Siniša Pepić, direktor Digital Finance International d.o.o. Banja Luka, ističe prednosti upravo ovakvog načina apliciranja i isplate novčanih sredstava klijentima:

Šta je FORZA.ba i šta su njene pogodnosti?

FORZAkredit je novi način pristupa novčanim sredstvima kada su vam ona hitno potrebna, brzo i lako. Naš jednostavan proces podnošenja zahtjeva putem stranice forza.ba i brza usluga odobrenja i isplate znači da do svoje pozajmice možete doći već za petnaest minuta.

Koliko dugo kompanija Digital Finances postoji i u kojim sve zemljama svijeta?

Digital Finance International je operativan nešto više od godinu dana i za to vrijeme operacije su pokrenute u 7 zemalja svijeta.

Koji su benefiti za potrošača ukoliko se odluči za Forzin brzi kredit?

Osnovne pogodnosti su brz i pogodan pristup sredstvima kada su vam stvarno neophodna, bez ograničenja kada je u pitanju njihova namjena. Bilo da je u pitanju kupovina, hitne popravke u domaćinstvu ili jednostavno želite pokriti trenutnu nelikvidnost kućnog budžeta forza.ba će uvijek biti tu da vas podrži.

Možete li nam objasniti u korake, kako se popunjava prijava, te kako se preuzima novac?

Proces je vrlo jednostavan, odlaskom na www.forza.ba klijentu je omogućeno da odabere iznos i rok otplate pozajmice i zatim pristupi registraciji svog korisničkog naloga. Nakon što su uneseni podaci vrši se provjera kreditne sposobnosti te nakon toga jednim telefonskim pozivom klijent završava postupak podnošenja zahtjeva. Proces do isplate ne traje duže od petnaest minuta.

Kada klijent dobije obavijest o odobrenju pozajmice može se odmah uputiti u jednu od 42 lokacije Pošta Srpske kako bi mu bila isplaćena pozajmica.

Za sada je usluga Forze omogućena za Republiku Srpsku, međutim da li postoji plan širenja i na cijelu teritoriju Bosne i Hercegovine i kada?

FORZA kredit on-line platforma je trenutno operativna samo za klijente sa prebivalištem u Republici Srpskoj, a uskoro ćemo omogućiti dobijanje naših pozajmica i stanovnicima Federacije Bosne i Hercegovine.

Iznosi krediti koji su u opticajau su od 100 do 390 KM, a razlog zašto je Forza odredila manje iznose, jeste saznanje da u svakodnevnom životu stanovništvo Bosne i Hercegovine ima potrebu upravo za ovim iznosima, a koji se uglavnom koriste za nepredviđene ili povećane troškove života – registracija automobila, odlazak na odmor, spremanje djece za školu, itd.

86. DAN “Pravda za Davida” i večeras na Trgu Krajine

Večeras je, po 86. put, na Trgu Krajine održano okupljanje “Pravda za Davida”. ”Dragi moj sine, mi smo 20. tačka kod nadležnih institucija. Saučesništvo je teži zločin od ubistva i za to je kazna do 45 godina. Dragi moj Đakac, sine moj, rekao sam na grobu, ko god se plaši, može otići”, rekao je Davor

KONTIKI PROBUDIO AERODROM Poletio prvi avion iz Banjaluke u Tursku

Sa Aerodroma Banjaluka danas je poletio prvi avion u Tursku, a ukrcani putnici će po prvi put, bez presjednja, za samo dva sata biti u Antaliji. Banjalučani koji danas lete u Tursku na more, iskoristili su prvi od devet čarter letova agencije „KonTiki Travel“, koja je ovog ljeta oživjela banjalučki aerodrom. -Let iz Banjaluke je

FUDBALSKI SAVEZ BIH Slučaj Borac ide pred UEFA

Odluku o učešću Fudbalskog kluba Borac naredne sezone u BH. Telekom Premijer ligi Bosne i Hercegovine donijeće Evropske fudbalske asocijacija (UEFA), odlučeno je na današnjoj sjednici Izvršnog odbora Nogometnog / Fudbalskog saveza BiH. Na ovakav potez u bh. kući fudbala odlučili su se nakon što su iz banjalučkog kluba zatražili zaštitu zakonitosti od Izvršnog odbora,

KOD GRADSKOG MOSTA GRADE HOTEL Nakon Nove Varoši stiže još primjedbi na regulacioni plan

Regulacionim planom za interpolaciju objekata društvenog sadržaja u Obilićevu se namjerava srušiti baraka koju godinama koristi omladinski centar„Zdravo da ste“, a umjesto nje graditi hotel. Ovaj regulacioni plan koji predviđa izmjene na sedam lokacija u gradu izazvao je pravo negodovanje u Banjaluci, a nakon pobune mještana Nove Varoši, primjedba je stigla i od organizacije „Zdravo