Magazin 07.09.2015.

Fotka koja je zaludjela Fejsbuk: Da sam hranio 2 psa, cijelog bi me života čuvali, a ne dva sina!

ČITANJE: 1 minuta
spomenik

Internetom kruži fotografija nadgrobnog spomenika srpskog domaćina koji je odlučio da na ploču, gdje se inače piše “zahvalna porodica”, napiše sve što ga je mučilo za ovog života. Svu muku ovog svijeta sastavio je u nekoliko rečenica, otkrivši kakve je sinove odgojio.

“Da sam odgajio dva kera branili bih kuću i mene celog života. Sina Janka školovao sam na fakultetu. Sina Jovana za TV tehničara. Placeve i zgrade sam im spremio. U sudu me osudili da sam poludeo i da se lišavam svih prava i prava glasanja. U bolnici su tražili da me pošalju u ludnicu Padinska Skela. Traže moju razrušenu i nedorađenu kuću. Mene izgone iz kuće u starački dom u Šabac, 48 puta dovodili su miliciju sa komšijama. Davili me noću. Napadali me sikirom, nožem, lopatom i pesnicama. Trovali me 10 puta”, piše na spomeniku.

Fotografija je izazvala veliku pažnju, kao i nesrećni čovjek. Evo šta su komentarisali neki na Fejsbuku: “Šteta što nema nastavak. Možda su mukicu i udavili pa nije stigao da dovrši”, “Izgleda da su mu došli glave”, “Porodične vrijednosti”…

(Kurir)