Vijesti 03.05.2017.

(FOTO) Banjalučanin u jurnjavi polupao tri auta pa “ispario”

ČITANJE: 2 minute

Prava drama, nalik scenama u akcionim filmovima, odigrala se preksinoć u banjalučkom naselju Borik, gdje je zasad nepoznati vozač, za kojim traga policija, oštetio najmanje tri vozila, ali i svoje, a zatim pobjegao.

Dogodilo se to u Ulici Save Kovačevića oko 23.15, a šteta je, sudeći po informacijama kojim raspolažemo, ogromna, ali, srećom, povrijeđenih nije bilo.

“Da li namjerno ili, prije će biti, slučajno, taj bahati vozač je, najvjerovatnije ogromnom brzinom jednosmjernom ulicom uz Vrbas, gdje se inače sporije vozi, a postoje i ležeći policajci, naišao i zakačio škoda oktaviju, kojoj je djelimično otkinuo točak, što samo po sebi govori o kako žestokom udarcu je riječ. Oktaviji su oštećena i vrata, ali i blatobran, branik i tako dalje”, navodi sagovornik “Nezavisnih” iz banjalučkog naselja Borik.

Vozilom se zatim zakucao i u susjedni parkirani automobil, i to BMW serije 5, koji je inače težak više od tonu i po, a o jačini udara svjedoči i to da ga je odbacio na susjedno vozilo, honda sivik.

“Možete misliti kakav je to udar bio kada je BMW doslovno odbacio na hondu. BMW je udario hondu u zadnji kraj i oštetio joj zadnji branik i poklopac prtljažnika”, navodi sagovornik “Nezavisnih”.

Sudeći po fotografijama koje su u posjedu “Nezavisnih”, zadnji kraj BMW-a uništen je gotovo do neprepoznatljivosti, a poprilično su olakšani novčanici i vlasnicima škode i honde.

Očevici kažu da je tokom ovog karambola i obijesnom vozaču pukla guma, ali se on nije zaustavio, već je velikom brzinom pobjegao dalje. Navodno, po njihovim riječima, vozio je terenac.

“Ogorčen sam ovim divljanjem i prava je sreća da niko nije povrijeden, budući da se tu nalazi nekoliko kafića koji u ovo vrijeme zatvaraju, tako da je puno ljudi na ulici. Tu u blizini se, inače, nalazi i škola, a vozači i usred bijala dana razvijaju nepropisnu brzinu, tako da mislim da su potrebne učestale policijske kontrole u toj ulici”, navodi mještanin Borika.

Iz Policijske uprave Banjaluka potvrdili su nam da je zaprimljena prijava o ovom događaju, te da se traga za zasad nepoznatim vozačem, ali i nepoznatim vozilom.

ostecen auto
polupani auto
automobil ostecenje
slupan automobilslupani automobili

(Nezavisne)