Magazin 10.09.2015.

(FOTO) Cecin sin preselio u Banjaluku

ČITANJE: 1 minuta
ceca-i-veljko

Veljko Ražnatović, sin poznate srpske folk pjevačice Cece i pokojnog Željka Ražnatovića Arkana, preselio se nedavno u Banjaluku, javlja Istinito.com.

Prema navodima ovog portala, Veljko se ispisao sa studija psihologije u Beogradu, jer mu se nije dopao, i u dogovoru sa majkom preselio se u Grad na Vrbasu. Naime, mladi Ražnatović se upisao na Ekonomski fakultet u Banjaluci, smjer menadžment.

Veljko je odabrao prestonicu Srpske, jer Ceca i on u Banjaluci imaju mnogo prijatelja. Od ranije je poznato da su Ceca i predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik dugogodišnji prijatelji, a srpsku folk divu vežu kumovske veze i za neke od ratnih funkcionera SDS-a, navodi pomenuti portal.

veljko-raznatovic

Veljko redovno postavlja slike iz provoda na svoj Instagram profil, na kojima je uvijek okružen lijepim djevojkama ili u društvu prijatelja. Tako je i juče postavio fotografije iz jednog od banjalučkih lokala, gdje se očito dobro zabavljao sa svojim društvom.

Mnoge mlade Banjalučanke koje u stopu prate dešavanja iz života Cecinog sina na društvenim mrežama, već su se raspitivale za njega po lokalima u centru grada.

(Istinito.com, Banjaluka.net)

Oznake: Milorad Dodik