Sport 25.03.2016.

(FOTO) “Crno-bijeli” sinoć stigli u Banjaluku

ČITANJE: 1 minuta
partizan
Fudbaleri beogradskog Partizana doputovali su sinoć u Banjaluku gdje će danas na Gradskom stadionu odigrati prijateljski meč sa Borcem.

Uprkos kašnjenju dugodišnjeg kapitena “crno-bijelih” Sašu Ilića, bugarskog napadača Valerija Božinova, nekadašnjeg igrača Borca a sada beogradskog kluba Aleksandra Subića i ostale dočekali je grupica fanova Partizana.

Iako umorni od puta, gosti su se rado odazvali fotografisanju sa navijačima a među njima je bila i malena Milica iz Teslića. Obučena u dres sa crno-bijelim prugama djevojčica se fotografisala u naručju ikone kluba Saše Ilića.

Utakmica koja je organizovana u sklopu proslave 90. godina od osnivanja FK Borac biće odigrana danas od 17.30 časova a iz banjalučog kluba su obavjestili da su dosada prodali oko 7.500 ulaznica.

Slobodno je ostalo još 2.700 koje će biti dostupne za kupovinu od 12 časova na blagajnama Gradskog stadiona. Borac se zahvalio mnogim firmama sa područja grada, koje su kupile određen broj ulaznica i time finansijski pomogle klubu.

FK Borac je pozvao gledaoce da zbog očekivanih gužvi na stadion dođu ranije a kapije će biti otvorene dva časa prije početka utakmice, tj. u 15.30. Posljednji put Partizan je bio u Banjaluci 29. maja 2001. kada je slavio sa 4:0

partizan 1
partizan 2
partizan 3
partizan 4
partizan 5

(NN)