Vijesti 10.08.2016.

(FOTO) Komemoracija Željku Kopanji

ČITANJE: 1 minuta

Komemoracija povodom smrti vlasnika i direktora “Nezavisnih novina” i “Glasa Srpske” Željka Kopanje održana je danas u Banskom dvoru.

Komemoraciji su osim porodice prisustvovali i brojni političari, predstavnici grada Banjaluke i međunarodnih organizacija, te predstavnici javnog života RS. Od uglednog banjalučkog novinara oprostili su se i brojni prijatelji i saradnici.

KOMEMORACIJA-KOPANJI-1

Predsjednik RS Milorad Dodik, ali i veliki prijatelj Željka Kopanje u svom govoru naveo je da se oprašta od velikog čovjeka i profesionalca.

KOMEMORACIJA-KOPANJI-2

“Mnogo toga je postigao, ali je isto tako imao veliku želju da još puno toga uradi. Ali to je jednostavno, bilo previše za Željkovo srce. Često si Željko govorio, da bez obzira na prepreke moramo dalje. Bio si moj pravi prijatelj, tvoja porodica je bila i moja porodica. Obilazili smo se družili i radovali, našim uspjesima, rađanjima, unucima”, rekao je Milorad Dodik.

KOMEMORACIJA-KOPANJI-3

U ime redakcije Nezavisnih novina i Glasa Srpske od Kopanje se oprostila Sandra Gojković-Arbutina, glavna i odgovorna urednica “Nezavisnih novina” navodeći da njegova smrt veliki gubitak za medijski prostor BiH.

KOMEMORACIJA-KOPANJI-4

Posljednji ispraćaj i sahrana Željka Kopanje biće obavljeni danas, na mjesnom groblju u banjalučkom naselju Pavlovac, u 13 časova.

KOMEMORACIJA-KOPANJI-5

Željko Kopanja preminuo je u ponedjeljak, 8. avgusta, od posljedica srčanog udara.

KOMEMORACIJA-KOPANJI-6 KOMEMORACIJA-KOPANJI-10 KOMEMORACIJA-KOPANJI-11 KOMEMORACIJA-KOPANJI-12

(ATV)

Oznake: Milorad Dodik