Magazin 17.11.2015.

(FOTO) Ljudi, šta je ovo: Idol srpskih silikonki stiže u Beograd!

ČITANJE: 1 minuta
silikonka2
Žena s najvećim silikonskim ustima, Avganistanka koja se predstavlja pod pseudonimom 8gates2paradise, stiže u Beograd. Njenoj posjeti najviše se raduje Mimi Oro, s obzirom na to da joj je ova djevojka nekada bila idol.

Ova Avganistanka idol je brojnim srpskim starletama, koje su s njenom fotografijom išle kod plastičnog hirurga tražeći da im, po uzoru na nju, napumpa usne. Najdrastičnija je bila Tijana Đuričić, koja je zbog svojih usana i dobila nadimak “srpska kraljica silikona”.

c73040ff399043ddbd88609c2996a9a0

– Avganistanka ima veliku želju za popularnošću. Često putuje po svijetu i sljedeće nedelje dolazi u Srbiju da upozna djevojke koje su zavisne od silikona. Iako potiče iz tradicionalne porodice, ona se trudi da živi kao svjetski slavne starlete. Obožava plastične operacije i poziranje. Mnogi je nazivaju nakazom, ali ne obazire se na negativne komentare – otkriva izvor.

Mimi Oro jedva čeka da joj stigne “koleginica”.

– Voljela bih da je upoznam i vidim. Sigurno bih joj dala broj telefona plastičnog hirurga da smanji usne, prevelike su – kaže Milica Živanović, koja je i sama izvadila silikone iz usana.

silikonka1_1000x0

Tijana Đuričić takođe planira da uradi isti zahvat.

– Šta će mi ona? Vadim silikone iz grudi i usana – poručila je Đuričićeva.

Pored Tijane i Mimi, titulu “srpskih silikonki” ponijele su i Sanja Jojić, Nada Đukić Blondi, Tijana Maksimović Ajfon a od nedavno i učesnica “Farme” Tamara Đurić.

(Alo.rs)