Magazin 13.10.2015.

(FOTO) Neka Sila bude uz vaše cipele!

ČITANJE: 1 minuta
sajt

Pogledajte kako izgleda fantastična obuća inspirisana franšizom “Ratovi zvijezda”.

Modni brend Irregular Choice iz Velike Britanije, sprema kolekciju cipela na temu “Ratovi zvijezda”, koja će izaći pred premijeru najnovijeg nastavka – “Ratovi zvijezda: Buđenje sile”, koji će biti prikazan 18. decembra.

irregular-choice-usa-1

Osnivač kompanije i dizajner, Den Salivan, radio je sa kompanijom “Dizni” kako bi napravili realistične modne detalje i ostali vjerni originalnim likovima.

Kolekcija od 14 različitih obuvnih predmeta uključuje C-3PO baletanke, štikle u obliku svjetlosnih mačeva i cipele koje “nosi” R2-D2. Većina obuće ima interaktivne audio komponente i svijetleće detalje.

Irregular-choice-usa

Ovo definitivno nije nešto što biste obuli za “svaki dan”, ali pravi ljubitelji naučne fantastike će već pronaći odgovarajuću priliku.

“Oduvijek sam bio veliki fan ‘Ratova zvijezda’ i s obzirom na to da su prethodne kolekcije inspirisane likovima iz filmova bile uspješne, imalo je smisla da produbim saradnju sa ‘Diznijem’. Oduševili su se činjenicom da mi ovome pristupamo iz jedne kreativne i unikatne perspektive, i da dizajniramo nešto što im nikada ranije nije bilo predloženo”, rekao je Salivan.

irregular-choice-usa-2

Kolekcija je ograničena, pa ukoliko ste željni da Sila bude uz vas i na ovaj način, znate šta vam je činiti.

(Mondo.rs)