Magazin 05.10.2015.

(FOTO) Poznate Srpkinje koje su rodile poslije tridesete

ČITANJE: 2 minute
Anabela-Atijas
Bez obzira o kojem životnom dobu se radi, svaka žena mora da se potrudi da dovede sebe i svoje tijelo u dobro zdravstveno stanje. Mnoge prednosti u odgajanju djece mogu da budu na strani majke koja je rodila u srednjim godinama.

Naime, u svijetu i kod nas raste broj žena koje postaju mame u kasnim tridesetim i četrdesetim. Uz pitanje da li je takva trudnoća opasnost za majku i bebe, neizbježno se postavlja i ovo – da li uopšte postoji najidealnije vrijeme za majčinstvo?

U nastavku pogledajte koje poznate Srpkinje su rodile u kasnim tridesetim…

Maja Žeželj

Na listi žena koje su se u ulozi mame ostvarile poslije 35 nalazi se voditeljka Maja Žeželj. Prvo dijete, ćerku Lenu rodila je u 41. godini, a dvije godine kasnije na svijet je donijela dječaka Marjana.

Mina Lazarević

Poznata glumica Mina Lazarević je 2010. godine u 35 postala mama po treći put i na svijet donijela sina Marka.

Irena Grahovac

Irena Grahovac je godinama pokušavala da se ostvari u ulozi majke. Poslije terapije za vantjelesnu oplodnju, 2012. u 44. godini, ona i njen suprug Zoran Živanović postali su roditelji djevojčice Sofije.

Ivana-Jordan-1

Ivana Jordan

Na ovoj listi nalazi se i prelijepa Ivana Jordan koja je 2012. godine na svijet donijela sina Vuka.

Ana Stanić

ana-stanic

Pošto je bila u poodmakloj trudnoći, Ana je ljeto provela u Beogradu u šetnjama sa prijateljima, ali i nabavljajući sve potrebne stvari i sitnice za bebu. Karijeru je takođe stavila u drugi plan, pomalo je radila na novom albumu, ali je sve to stopirala pred kraj trudnoće.

Jellena Ristić Lalović

Takođe, u ulozi majke ove godine u junu ostvarila se i pjevačica Jellena Ristić Lalović nekadašnja pjevačica Koktel benda. Pjevačica je izjavila da bi voljela da joj sin bude teniser: “Ne vjerujem da će biti kao Novak Ðoković, bilo bi super da uđe u prvih 100, i to je dovoljno”, istakla je Jellena.

Anabela Atijas

Poznata pjevačica Anabela po treći put se porodila u 38 godini kada je rodila ćerkicu Blanku. Poznato je da pjevačica uživa u majčinstvu i da svakodnevno otkriva skrivene tajne i čari roditeljstva. Kako kaže, ćerke Luna, Nina i Blanka su njen najveći uspjeh.

(Lepotaizdravlje.rs)