Vijesti 14.08.2016.

(FOTO) Predstavljen novi vozni park „Patrol taksija“

ČITANJE: 2 minute

Vozni park „Patrol taksija“ od sada je bogatiji za 35 novih vozila marke Fiat 500L. Pored promocije novih vozila predstavljena je i nova službena uniforma vozača.

Direktor „Patrol taksija“ Boris Tomić rekao je da i sa novim vozilima ova kompanija planira nastaviti pružanje kvaliteta usluge koji je do sada bio na zavidnom nivou.

patrol taksi2

– Pratimo neka nova tehnološka dešavanja, pa i vozila prilagođavamo potrebama tržišta i potrebama samih klijenata. Glavni problem sa kojim smo suočeni jeste velika potrošnja goriva i sama cijena koja oscilira u zavisnosti od perioda u godini. Mi smo išli na plinsku varijantu vozila sa benzin kombinacijom koja bi trebala da se pokaže pouzdanijom i kvalitetnijom, a samim tim i sa manjim troškom – istakao je Tomić.

patrol taksi3

– Nastojimo putnicima pružiti neke stare, ali i nove udobnosti. Tu je sjedalica za djecu koja se može poručiti uz svaki poziv. Imamo i zoo kavez za prevoz kućnih ljubimaca, a od septembra ćemo imati i još jednu pogodnost gdje ćemo roditeljima pomoći u njihovim dnevnim aktivnostima gdje ćemo djeci u njihovim vannastavnim aktivnostima, sportskim takmičenjima, školama stranih jezika itd., pomoći u prevozu kada su roditelji zauzeti– dodao je Tomić.

patrol taksi4

Sva vozila su opremljena GPS – sistemom za satelitsko praćenje vozila, što omogućava realizaciju usluge u najkraćem roku. Usluge „Patrol taksija“ možete dobiti pozivom na broj 1533.

Pored promocije novih taksi vozila „Patrola“ Banjalučanima je predstavljen i dugoočekivani novi model Alfa Romea Guilie.

– Trenutno je velika fama i pomama oko ovih vozila i rijetkost je da ih možemo naći u salonima. Tako da smo ponosni što smo uspjeli dovesti ovo vozilo pokazati ga našim sugrađanima. Ovaj model koji je predstavljen je sa 2.2 litarskim dizel agregatom, 150 konjskih snaga i od opreme ima zaista sve – rekao je Mladen Borković, direktor prodaje Marketauto d.o.o.

Za novi model Alfa Romea Guilie potrebno je izdvojiti od 70 do 75 hiljada KM.

(srpskacafe.com)