Magazin 18.11.2015.

(FOTO) Procurile nove fotke seksi profesorke iz Vranja

ČITANJE: 1 minuta
image1-620x350
Oko Suzane Alar (47) iz Vranja se početkom novembra u javnosti podigla prašina, kada su objavljene erotske fotke, za koje je ona kasnije tvrdila da su “foto-montaža”. Moguće je da su i “novi radovi” samo nečija zlonamjerna namještaljka. Ili možda nisu?

Na internetu su osvanule nove fotografije za koje se tvrdi da je u pitanju seksi serijal Suzane Alar (47), profesorke muzičke umjetnosti iz Vranja. Oko ove profesorke se početkom novembra u javnosti podigla ozbiljna prašina, kada su objavljene erotske fotke, za koje je ona kasnije tvrdila da su “namještaljka” i “foto-montaža”, pa je moguće da su i “novi radovi” zapravo nečiji namješteni pokušaj da joj naudi.

image2

Nakon objavljivanja slika, za koje je profesorka rekla da su foto-montaže napravljenje od slika iz njenog telefona, koji je nedavno izgubila, a na kojima ova plavuša pozira bez grudnjaka, pohotno gleda preko naočara i oblizuje se, direktori škola u kojima predaje nisu željeli da komentarišu ovaj incident.

S druge strane, Alarova je istakla da ni kod jednog od svojih kolega iz kolektiva nije naišla na bilo kakav neprimjeren komentar, a sve pohvale o njoj mogle su se čuti i od njenih učenika.

Zbog afere o kojoj je brujalo cijelo Vranje, pa i region, Alarova je poslije par dana otvorila bolovanje, jer, kako je objasnila, nije u stanju da radi.

Suzana Alar je udovica i ima dvije ćerke.

(Telegraf.rs)