Magazin 05.01.2016.

(FOTO) Putin na godišnjem kalendaru u Banjaluci

ČITANJE: 1 minuta
putin
Njegovo lice do sada se moglo vidjeti svugdje po internetu, ali ono što će sasvim sigurno obradovati poštovaoce lika i djela predsjednika Rusije, Vladimira Putina jeste saznanje da će njegove slike moći gledati i na kalendaru za 2016. godinu.

A kalendar će moći kupiti ni manje ni više nego u Banjaluci.

Iako više zvuči kao rubrika vjerovali ili ne, na kioscima najvećeg grada Republike Srpske nedavno su u prodaji osvanuli kalendari sa likom upravo Vladimira Putina.

Dvanaest mjeseci i isto toliko fotografija predsjednika Rusije u različitim situacijama.

U društvu sa prijateljima, kućnim ljubimcima… Slikao se Putin i dok je uživao u raznoraznim hobijima, a ono što će sasvim sigurno izazvati osmijeh na licima pripadnicama ljepšeg pola jesu fotografije predsjednik Rusije u pomalo razgolićenim izdanjima.

Tako nam januar „donosi“ Putina sa kućnim ljubimcima, već u februaru moći ćemo vidjeti fotografiju predsjednika Rusije kako igra hokej na ledu. U julu je prvog čovjeka oko kamere „uhvatilo“ dok pliva, a već sledećeg mjeseca stiže nam fotografija prvog čovjeka Rusije bez majice. U oktobru Putin svira klavir, a posljednjeg mjeseca ove godine svi oni koji vole i poštuju Putina imaće priliku da se sa prvim čovjekom Rusije tokom cijelog mjeseca „druže“ na lovu sa njegovim prijateljima.

Pa, ukoliko ste pobornik lika i djela Vladimira Putina pohitajte na kisoke i „ugrabite“ svoj kalendar kako bi vam snalaženje kroz vrijeme tokom cijele godine prolazilo upravo sa ovim čovjekom.

(Nezavisne novine)