Magazin 16.11.2016.

FreshWave-u Ambasador za najbolji regionalni festival!

ČITANJE: 2 minute

Nektar FreshWave Festival je na dodjeli nagrada Ambasador u Zagrebu nagrađen kao najbolji u kategoriji Najbolji elektronski festival u regionu!

Nagradu Ambasador dodijeljuje portal Klubskascena, jedan od najuticajnijih portala koji prate elektronsku muziku u regionu. Nektar FreshWave festival je po izboru čitalaca portala klubskascena.hr i stručnog žirija nagrađen kao Najbolji regionalni festival elektronske muzike, ispred festivala kao što su EXIT Festival, Eco Festival, Sea Dance Festival i Lovefest, što je potvrda kvaliteta i nastojanja da ‘Najbolji elektronski festival u BiH’ bude i najbolji u regionu!

Portal Klubskascena jedan je od najposjećenijih Internet odredišta za vijesti iz noćnog života, zabave, kulture, života i stila, koji bilježi konstantan rast pratilaca i posjetilaca. Riječ je o medijskom pokrovitelju, promoteru i partneru najvećih događaja u regionu i partneru brojnih svjetskih manifestacija, što ovaj portal svrstava među najbolje portale elektronske muzike u jugoistočnoj Evropi.

– Prije svega hvala svima koji su glasali za FreshWave i zahvaljujem se svima koji su nam davali i koji nam daju podršku u našem radu. Velika nam je čast što smo svrstani rame uz rame sa festivalima: Exit Festival, Lovefest, Sea Dance Festival, ECO Festival, a pogotovo je veliko zadovoljstvo u takvoj konkurenciji odnijeti nagradu za Najbolji regionalni festival elektronske muzike. Ova nagrada je veliko priznanje Banjaluci, a našem timu vjetar u leđa u nastojanju da FreshWave učinimo još većim festivalom – rekao je direktor Nektar FreshWave Festivala Strahinja Grahovac.

Veliko je ovo priznanje i potvrda kvaliteta, koje će, sasvim sigurno, dobar glas o Nektar FreshWave Festivalu pronijeti daleko i van regionalnih okvira, što je tendencija u promociji festivala u godinama koje slijede.

Podsjećamo da će se 6. FreshWave Festival održati 10. 11. i 12. avgusta 2017. godine na prostornim kapacitetima banjalučke tvrđave Kastel, a atraktivan program, izvođači iz samog vrha svjetske DJ scene, fantastičan i jedinstven ambijent tvrđave Kastel, opravdaće, s pravom se nadamo, epitet najboljeg i u 2017. godini!

(Srpskacafe.com)